Komende activiteiten
Zondag 17 december
Geen activiteiten
Maandag 18 december
Geen activiteiten
Dinsdag 19 december
Geen activiteiten
Woensdag 20 december
Geen activiteiten
Donderdag 21 december
Geen activiteiten
Vrijdag 22 december
Geen activiteiten
Zaterdag 23 december
Kerstvakantie basis- en voortgezet onderwijs

Welkom bij Tennisvereniging de Gouwe Smash

Op de Kanaaldijk 9 in Waddinxveen vindt u Tennisvereniging de Gouwe Smash. Wanneer u het park oploopt treft u een knus clubgebouw omgeven door vijf tennisbanen met als ondergrond Canada Tenn. We zijn een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat, op welk niveau dan ook.

*** De banen zijn vanaf heden (10 december 2017) gesloten ***

Vrijwilligers gezocht
Het buitenseizoen zit er praktisch op. We hebben een goed jaar gedraaid met vele geslaagde activiteiten. Dit kunnen we echter alleen volhouden als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen. Dat gaat nu langzamerhand wel echt knellen. Ik doe dus een dringend beroep op je om volgend jaar in een commissie of bij een activiteit mee te helpen. Ook al heb je weinig tijd, je hulp is altijd welkom!

Stuur een mail naar: nico.dolmans@gmail.com

Hulp groencommissie
Wil je graag een keer meehelpen in het groenonderhoud, laat het mij dan weten. In de komende maanden is er nog veel te doen, zoals bijvoorbeeld het knotten van de wilgen. Geef je naam aan Martien van der Poel door (vanderpoel2811@ziggo.nl) en ik neem contact met je op als we iets op de planning hebben staan. 


Komende activiteiten

Zet de volgende data alvast in je agenda. Zie nieuwsbrief december voor meer informatie.

 • Zaterdag 6 januari 2018: nieuwjaarsreceptie met gezellige PubQuiz.
 • Vrijdag 16 februari 2018: wijnproefavond

Informatie winterseizoen

Gebruik clubgebouw 
In ons clubgebouw zullen nog de nodige activiteiten in het winterseizoen plaatsvinden, waaronder klaverjassen, het clubdiner en de vrijmibo. Er zijn geen bardiensten meer ingepland:

 • Zorg er zelf voor dat de bar en keuken netjes wordt achter gelaten.
 • Zet de gebruikte kopjes niet in de spoelbak van de keuken, maar was het even af en ruim het op!
 • Vergeet niet je consumpties af te rekenen!
 • Let wel op dat we een alarmsysteem hebben. Ga je als laatste weg vergeet dan niet om het gebouw af te sluiten (alarm weer inschakelen!). 
 • Ga je ’s avonds als laatste weg, doe dan ook het toegangshek op slot met dezelfde sleutel als van het gebouw. 

Gebruik banen 

*** De banen zijn vanaf heden (10 december 2017) gesloten ***

Met de winter op komst willen we jullie informeren over de banen. Als er nachtvorst is geweest zijn er een paar aandachtspunten die voor iedereen belangrijk zijn:

 • Je moet wachten tot de baan ontdooit is.
 • Zijn de banen bevroren dan zijn deze hard  (zoals de banen normaal zijn), het is op dat moment nog niet echt een probleem om hierop te lopen, wel kan het gevaarlijk zijn met uitglijden.
 • Maar gaat de temperatuur omhoog en beginnen de banen te ontdooien dan mag men NIET op de baan lopen!!!
 • Hoe kan je zien dat de banen ontdooien? Er komt water naar boven en als je erop loopt dan zullen de voetafdrukken vochtig worden. Pas als de banen weer gewoon aanvoelen en geen vochtige voetafdrukken achterlaten zijn de banen weer bespeelbaar.
 • Als er een vorstperiode aankomt en de vorst in de grond zit moeten de banen dicht. We zullen dan de banen sluiten door de netten laag te hangen en/of weg te halen. Dit kun je van huis uit bekijken door naar onze webcam te gaan via de link op de site.
 • Ook zal het hek waarschijnlijk op slot zijn, sleutel dus meenemen en na afloop graag weer afsluiten.

Uitgelicht

Nieuwe leden commissie

Het is voor nieuwe leden niet altijd eenvoudig om zich snel thuis te voelen in een vereniging. Daar is de Gouden Smash zich ten volle van bewust. Wij vinden, dat wij een gezellige niet al te grote club zijn waar veel mogelijk is, je makkelijk contact maakt en iedereen elkaar (min of meer) kent. Dit willen we graag zo snel mogelijk over brengen op onze nieuwe leden zodat ze ‘lang en gelukkig’ lid zijn en blijven.

Om dit te bereiken is er, om nieuwe leden op weg te helpen, een nieuwe leden commissie. Wij, Eva van den Brule en Esther Engel, zijn de contactpersonen die de nieuwe leden wegwijs zullen maken.

Wij organiseren voor de nieuwe leden een welkomstavond. Tijdens deze avond zal informatie worden gegeven over alle ins en outs van de vereniging, diverse toernooien, tennisles en andere zaken. Daarnaast zullen wij bij vragen het aanspreekpunt zijn voor de nieuwe leden.

Eva en Esther: nieuweleden@degouwesmash.nl


Inschrijven

​Er zijn momenteel geen inschrijvingen beschikbaar.


Nieuws & Informatie:

Nieuwsbrief december 2017

Informatiebrochure 2017: KLIK HIER


Schema's en uitslagen


Webcam
Voor de webcam KLIK HIER  Inloggen met gebruikersnaam dgs, wachtwoord kijken.
Wil je snel beeld op je smartphone; dan in de Playstore de app for ICam of in de Applestore IPCviewer downloaden (beiden gratis). IP adres: 31.160.223.178, op poort 80. Zelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor beschreven.


Fotoalbum

Bekijk het   eens door HIER te klikken!