Afhangbord

In het clubhuis hangt sinds 16 maart 2018 het nieuwe KNLTB Afhangbord.

Om te kunnen afhangen heb je een KNLTB ledenpas nodig. Het systeem heeft geen uitleg nodig, volg de instructies op het scherm.
Het afhangbord is verbonden via internet met het ledenadministratiesysteem. Mocht er onverhoopt geen verbinding zijn dan zal het afhangbord niet werken. Wees dan creatief en gebruik het whiteboard en de stiften om handmatig een schema op te stellen.

Het is niet toegestaan andermans ledenpas te gebruiken of als introducé af te hangen. Zie baanreglement hieronder voor meer informatie.

Op afstand afhangen

Onze club heeft ervoor gekozen om geen gebruik te maken van de functionaliteit om op afstand (vanaf een andere plek) af te kunnen hangen. Het afhangen via de website en ClubApp zal daarom niet werken en een melding geven dat er geen banen beschikbaar zijn. 

Op afstand de bezetting raadplegen

Zie 'Vrijspelen' voor meer informatie.

Baanbeslag

Op het afhangbord worden door daarvoor aangewezen (commissie)leden reserveringen voor evenementen, tennisslessen en overige activiteiten opgenomen. Het afhangbord toont deze reserveringen en het is niet mogelijk op zo'n baan af te hangen. Uitgangspunt is dat bij evenementen altijd 1 baan beschikbaar is voor vrijspelen (uitzonderingen daargelaten). 

Er zijn op dit moment 3 personen die banen kunnen reserveren t.b.v. lessen, evenementen en overig (zoals baanonderhoud). Zie contactinformatie.

Veel tennisplezier het komende seizoen.

Contactinformatie:

Afhangbord: TC toernooien en competities Ellen Nijhof [email protected]
Afhangbord: tennislessen Mike Hoffmans [email protected]
Afhangbord: overig Els Rijsbergen [email protected]
Vragen over de ledenpas Elly de Jager [email protected]

 

Baanreglement.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen