Clubkampioenschappen single en mix

Update 1 september:

Vandaag starten de clubkampioenschappen singel en mix 2018! Maar liefst 85(!) tennissers hebben zich ingeschreven voor 1 of soms zelfs 2 onderdelen. Dit betekent veel leuke wedstrijden om te spelen en te kijken de komende week. De finales zijn zaterdagavond 8 september tijdens het jaarfeest. De weersverwachting voor de hele week is goed, dus komt allen gezellig naar de club voor dit jaarlijkse tennisfestijn!

De komende week is het niet altijd mogelijk om vrij te spelen. Van te voren is lastig aan te geven hoe de baanbezetting zal zijn, dus wil je vrijspelen raadpleeg de wedstrijdplanning of bel voor de zekerheid naar het clubhuis (0182-613393).

Volg de wedstrijden en uitslagen via toernooi.nl:

Inschrijving

De clubkampioenschappen singles en mix staan weer voor de deur! Van zaterdag 1 september tot en met zaterdagavond 8 september organiseert de TC dit jaarlijkse semi-prestigieuze maar vooral gezellige toernooi. De inschrijving is geopend en de trend, zoals ingezet vorig jaar, zetten we door. Dat wil zeggen: finales op zaterdagavond! We zien je graag bij de clubkampioenschappen!

Inschrijven via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op maandag 27 augustus 2018 om 23:59.

  • We spelen de clubkampioenschappen van 1 t/m 8 september.
  • De finales worden gespeeld op zaterdagavond. Uitloop (ivm weer) naar zondag.
  • Je kunt je inschrijven voor de single en/of mix.
  • Het toernooi wordt ingedeeld op niveau, dus alle leden kunnen zich inschrijven. Ook voor de beginnende of minder ervaren tennisser is er plek!
  • De clubkampioenschappen zijn onderling en tellen niet mee voor de KNLTB rating.
  • Er mag per deelnemer 1 verhindering worden opgegeven. Vanwege de finalezaterdag is het niet mogelijk om op vrijdag een verhindering op te geven.

Bij verdere vragen kun je contact opnemen met de TC via: [email protected]

Namens de TC,
Kelly en Maarten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen