Dienstenplanning 2022

Binnenkort krijg je per mail een uitnodiging om je diensten in te plannen. Wil je binnen 14 dagen na het open stellen van de planning je diensten inplannen?

Een vraag hierbij van ons: probeer de bardiensten zoveel mogelijk tijdens activiteiten in te vullen. De activiteiten zijn opgenomen in de dienstenplanning, dus je ziet op welke data er activiteiten zijn. Als je voor het eerst bardienst uitvoert, kies dan een tijdstip zonder activiteit. 

Naast de bardiensten hebben we de keuzemogelijkheden tussen het werken in onze prachtige tuin en het bedrijfsklaar maken van de keuken en hulp bij de tenniskids op vrijdagmiddag. Hulp bij de tenniskinds is een combinatie van assistentie bij de jeugdcommissie op de baan en hulp achter de bar / keuken activiteiten.

Kijk hier voor meer informatie over de dienstenplanning, het inloggen e.d.

Van de KNLTB hebben we nog niet alle data gekregen voor het najaar en de winter, waar we later in het jaar ook nog diensten voor zullen gaan inplannen (o.a. de wintercompetitie padel). Daarover ontvangen jullie later in het jaar weer een uitnodiging om diensten in te plannen.

Mocht je nog verdere informatie willen, mail dan naar: [email protected]

P.S. Als door de Corona maatregelen de ingeplande diensten zullen vervallen, kun je deze later in het jaar via het dienstenrooster opnieuw inplannen. Maar laten we hopen dat dat niet nodig is.

Hartelijke groet en voor het komend seizoen: veel tennis,- en padelplezier.
Ellen en Elly