Inschrijven KNLTB competitie

Inschrijven najaarscompetitie 2019:

De inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie is weer geopend! Inschrijven kan nu tot en met 21 juni 2019 door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]. Het inchrijfformulier vindt je onderaan deze pagina.

Nieuw dit jaar: KNLTB Zondag competitie
Dit najaar kun je je ook inschrijven voor de zondagcompetitie.

Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. Liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? We kijken graag met je mee naar mogelijkheden, maar kunnen helaas niet garanderen dat we een team kunnen vormen of je bij een bestaand team kunnen voegen.

Speeldata 2019:

Belangrijke informatie:

  • Wanneer je je opgeeft voor de competitie, ga je akkoord met de (klasse)indeling van de KNLTB. Het kan voorkomen dat de KNLTB je in een andere klasse plaatst dan dat de voorkeur heeft. De KNLTB Najaarscompetitie zal worden ingedeeld op basis van de actuele rating van de spelers. Noch de competitieleiders, noch de vereniging heeft invloed op de definitieve indeling. Bij eventuele terugtrekking wordt de boete die wordt opgelegd door de KNLTB doorberekend aan het desbetreffende team.
  • De inschrijving is niet vrijblijvend. Wanneer een team bijvoorbeeld niet volledig is op een speeldag, niet komen opdagen, zich terugtrekt uit de competitie of speelt met invallers die niet speelgerechtigd zijn, heeft de KNLTB het recht om boetes aan het team uit de delen. De kosten voor deze boetes worden verhaald op het desbetreffende team.
  • Bij inschrijving gaat het gehele team akkoord met alle voorwaarden van de KNLTB Najaarscompetitie. Raadpleeg voor meer informatie en de gehele voorwaarden de website van de KNLTB en het Competitie reglement.
  • Bij over-inschrijving van het aantal teams wordt door de Competitieleiders een passende oplossing gezocht voor de teveel ingeschreven teams.Dit kan bestaan uit: Aanvraag van baan dispensatie, samenvoegen van teams, verplaatsen van de speeldag (vrijdag/zaterdag) of door loting. Dit wordt i.o.m. de betreffende teams gedaan.

Wijzigingen 2019: 

De KNLTB heeft het komende seizoen wijzigingen doorgevoerd, om zo meer variatie te krijgen in tegenstanders, minder niveauverschil en kortere reisafstanden. Het gevolg hiervan is dat er nieuwe onderdelen zijn toegevoegd, leeftijdscategorieën zijn samengevoegd en sommige bestaande onderdelen zijn verdwenen.

Het aanbod Competitievormen 2019 voor de Regio Rotterdam:

De regio en districtcompetitie 2019 zijn door de KNLTB geharmoniseerd. De districtsgrenzen zijn afgeschaft en er zijn competitiesoorten samengevoegd, waardoor het aanbod en aantal competitievormen sterk verminderd is en een uniform landelijk aanbod is gecreëerd. Aangevuld met een aantal regio specifieke soorten geeft dit het onderstaande aanbod voor de Regio Rotterdam.

Vrijdag Speelsoort
Dames Dubbel 17+ 4DD
Gemengd Dubbel 17+ DD, HD, 2GD
Heren Dubbel 17+ 4HD
Dames Dubbel 35+ 4DD
Gemengd Dubbel 35+ DD, HD, 2GD
Heren Dubbel 35+ 4HD
Zaterdag Speelsoort
Dames 17+ 2DE, 3DD
Dames 17+ 4DE, 2DD
Dames Dubbel 17+ 4DD
Gemengd 17+ DE, HE, DD, HD, GD
Gemengd Dubbel 17+ DD, HD, 2GD
Heren 17+ 2HE, 3HD
Heren 17+ 4HE, 2HD
Heren Dubbel 17+ 4HD
Zondag Speelsoort
Dames 4DE, 2DD
Dames dubbel 4DD
Heren 4HE, 2HD
Heren dubbel 4HD
Gemend DE, HE, GD, DD, HD
Gemengd dubbel DD, HD, 2GD

 

Vragen?

Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Marissa ten Berge
  • Kelly de Jong
  • Ellen Nijhof
  • Maxime Pieterse

Of mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen