Inschrijven KNLTB competitie (tennis) 2021

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie TENNIS is weer geopend!

Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller / reservespeler. Speel je liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? Mochten er teams zijn die aangeven dat ze op zoek zijn naar een speler, verwijzen wij hen graag naar je door!

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 20 december 2020 door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar [email protected]. Het inschrijfformulier staat als download op deze pagina.

Speeldata

Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2021.

Inschrijfmogelijkheden

Alle inschrijfmogelijkheden voor de tenniscompetitie staan in het document 'Inschrijfmogelijkheden', dit document staat als download op deze pagina.

Alle dubbelpartijen worden gespeeld volgens het Verkort Spelen. Hierbij wordt de 3e set vervangen door een super-tiebreak t/m 10 punten (met 2 punten verschil). Dit geldt niet voor de single partijen.

Wil je meer weten over de door de KNLTB georganiseerde tennis competities dan kun je informatie vinden op de website van de KNLTB.

Wijzigingen t.o.v. 2020

  • Invalregeling: In sommige gevallen is het mogelijk om in twee verschillende teams in te vallen op één speeldag. Dit hangt o.a. af van de variabele speeltijden van de desbetreffende teams en rekening houden met de overige invalregels. Het is niet mogelijk om in te schrijven in twee teams voor dezelfde speeldag.
  • Er is een nieuwe competitievorm toegevoegd voor gemengde teams op zondag. Je kunt deze terugvinden in het overzicht van alle inschrijfmogelijkheden.
  • De variabele aanvangstijden voor de tenniscompetitie op zaterdag en zondag zijn verruimd. De eerste partij van de speeldag dient aan te vangen tussen 08H30 en 16H30. De avondcompetitie op vrijdag start vanaf 19H00: dit is niet gewijzigd. 
Vrijdagavondcompetitie: mogelijk Corona-proof scenario
 
Graag willen we jullie informeren over het mogelijke Corona-proof scenario dat de KNLTB voor de vrijdagavondcompetitie 2021 voorstelt. Dit heeft invloed op de speeldagen en duur van jullie competitievorm. In de download die op deze pagina staat vinden jullie de informatie. De beslissing of dit scenario wordt doorgevoerd, wordt eind januari (voor bekend maken indeling) door de KNLTB bekend gemaakt. Dit hangt af van de situatie rond COVID-19 op dat moment.
 
Vragen?

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Claudia Hubers
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

2021 Inschrijfmogelijkheden.pdf 2021 KNLTB - Voorjaarscompetitie inschrijfformulier 2021.docx 2021 Voorwaarden inschrijving.pdf Update Tennis Competitie Vrijdagavond Voorjaarscompetitie.pdf