Inschrijven KNLTB competitie

Inschrijven voorjaarscompetitie 2019:

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 is geopend. Inschrijven kan vanaf nu t/m 15 december 2018. Het inchrijfformulier vindt je onderaan deze pagina. 

Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. 

Liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? Afgelopen jaar zijn er ook weer 2 leuke teams gevormd uit losse inschrijvingen en hun les/tennismaatjes. We kijken graag met je mee naar mogelijkheden, maar kunnen helaas niet garanderen dat we een team kunnen vormen of je bij een bestaand team kunnen voegen.

Belangrijke inschrijfinformatie

  • Wanneer je je opgeeft voor de competitie, ga je akkoord met de (klasse)indeling waarin de KNLTB jouw team plaatst. Noch de competitieleiders, noch de vereniging heeft invloed op de definitieve indeling. Bij eventuele terugtrekking van het team wordt de boete die wordt opgelegd door de KNLTB doorberekend aan het desbetreffende team.
  • Houd er rekening mee dat inschrijving niet vrijblijvend is. Wanneer een team bijvoorbeeld niet volledig is op een speeldag, niet komt ofdagen, zich terugtrekt uit de competitie of speelt met invallers die niet speelgerechtigd zijn, heeft de KNKTB het recht om boetes aan het team uit de delen. De kosten voor deze boetes worden verhaald op het desbetreffende team.
  • Bij inschrijving gaat het gehele team akkoord met alle voorwaarden van de KNLTB competitie. Raadpleeg voor meer informatie, de KNLTB voorwaarden en het KNLTB Competitiereglement de website van de KNLTB.    

Speeldata 2019:

Wijzigingen 2019:

De KNLTB heeft het komende seizoen wijzigingen doorgevoerd, om zo meer variatie te krijgen in tegenstanders, minder niveauverschil en kortere reisafstanden. Het gevolg hiervan is dat er nieuwe onderdelen zijn toegevoegd, leeftijdscategorieën zijn samengevoegd en sommige bestaande onderdelen zijn verdwenen. 

Daarnaast komen alle ploegrechten voor de dinsdag, vrijdag en zaterdag te vervallen. Door de hierboven genoemde wijzigingen, worden er nieuwe klassenindelingen gemaakt om een zo leuk mogelijke poule te krijgen wat betreft niveau van de spelers. Het kan dus zijn dat je in een andere of juist in dezelfde klasse terecht komt dan vorig jaar, ongeacht of je kampioen bent geworden, bent gedegradeerd of in de middenmoot bent geëindigd. 

Het aanbod Competitievormen 2019 voor de Regio Rotterdam:

De regio en districtcompetitie 2019 zijn door de KNLTB geharmoniseerd. De districtsgrenzen zijn afgeschaft en er zijn competitiesoorten samengevoegd, waardoor het aanbod en aantal competitievormen sterk verminderd is en een uniform landelijk aanbod is gecreëerd. Aangevuld met een aantal regio specifieke soorten geeft dit het onderstaande aanbod voor de Regio Rotterdam. Aanleiding van de harmonisatie waren: te veel verschillende competitievormen, grote niveau verschillen, grote reisafstanden en het opheffen van districten.

Dinsdag Speelsoort
Dames 2DE, 3DD
Dames 4DD
Vrijdag Speelsoort
Dames Dubbel 17+ 4DD
Gemengd Dubbel 17+ DD, HD, 2GD
Heren dubbel 17+ 4HD
Zaterdag Speelsoort
Dames 17+ 2DE, 3DD
Dames 17+ 4DE, 2DD
Dames Dubbel 17+ 4DD
Gemengd 17+ DE, HE, DD, HD, GD
Gemengd Dubbel 17+ DD, HD, 2GD
Heren 17+ 2HE, 3HD
Heren 17+ 4HE, 2HD
Heren 35+ 2HE, 3HD
Heren 35+ 4HE, 2HD
Heren Dubbel 17+ 4HD
Zondag Speelsoort
Dames Dubbel 4DD (nieuw)
Dames 4DE, 2DD
Gemengd 35+ DE, HE, DD, HD, GD
Gemengd dubbel DD, HD, 2GD (nieuw)
Gemengd 2DE, 2HE, DD, HD, 2GD
Heren 35+ 4HE, 2HD
Heren Dubbel 4HD (nieuw)
Heren 4HE, 2HD

 

Vragen?

Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Marissa ten Berge
  • Kelly de Jong
  • Ellen Nijhof

Of mail naar [email protected]

inschrijfformulier KNLTB voorjaarscompetitie 2019.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen