Inschrijven KNLTB competitie

Inschrijven

Inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie 2018 is gesloten, er kan niet meer worden ingeschreven.

Belangrijke inschrijfinformatie

  • Wanneer je je opgeeft voor de competitie, ga je akkoord met de (klasse)indeling van de KNLTB. Het kan voorkomen dat de KNLTB je in een andere klasse plaatst dan dat de voorkeur heeft. De KNLTB Najaarscompetitie zal worden ingedeeld op basis van de actueke rating van de spelers. Noch de competitieleiders, noch de vereniging heeft invloed op de definitieve indeling. Bij eventuele terugtrekking wordt de boete die wordt opgelegd door de KNLTB doorberekend aan het desbetreffende team.
  • Houd er rekening mee dat inschrijving niet vrijblijvend is. Wanneer een team bijvoorbeeld niet volledig is op een speeldag, niet komt ofdagen, zich terugtrekt uit de competitie of speelt met invallers die niet speelgerechtigd zijn, heeft de KNKTB het recht om boetes aan het team uit de delen. De kosten voor deze boetes worden verhaald op het desbetreffende team.
  • Bij inschrijving gaat het gehele team akkoord met alle voorwaarden van de KNLTB Najaarscompetitie. Raadpleeg voor meer informatie en de gehele voorwaarden de website KNLTB en het Competitie regelement.    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland