Inschrijven KNLTB Padel Triple Double competitie

De inschrijving is gesloten!

De inschrijving voor de Triple double competitie padel 2021 in geopend! In de Triple Double Competitie bestaat een team uit drie spelers en elke speler speelt twee partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd. Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set. Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau, want de teams worden ingedeeld in de 1e, 2e of 3e klasse op basis van padelspeelsterkte.

Speeldata: 11 april, 18 april, 25 april, 2 mei, 16 mei

Inhaaldagen: 24 mei (Pinksteren), 30 mei

Inschrijven:
Je kunt je inschrijven als team. Het is ook mogelijk om je als reservespeler op te geven. Heb je geen team, maar zou je wel graag mee willen doen? Kijk eerst of je zelf een nieuw team kunt vormen; bijvoorbeeld met je vrijspeelmaatjes of door het te vragen in de groepsapps. Lukt dit niet, dan kun je je ook individueel inschrijven. Wij gaan ons best doen om een team voor je te vormen, maar kunnen hier geen garanties in doen.

Inschrijven kan tot en met 20 december 2020 door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar [email protected]. Het inschrijfformulier staat als download op deze pagina.

Lees de inschrijfvoorwaarden door, deze staan als download op deze pagina.

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn dan kan je die stellen aan de padelcommissie via [email protected] 

2021 Voorwaarden inschrijving padel.pdf Inschrijfformulier Triple double competitie.docx