Kennismaken met padel

Ben je lid van de Gouwe Smash, en wil je eens kijken of padel iets voor jou is? Of ben je nog geen lid, maar heb je interesse om te padellen bij de Gouwe Smash? We hebben verschillende mogelijkheden om vrijblijvend kennis te komen maken!

Toss avonden

Voor zowel leden als niet-leden organiseren we wekelijkse toss momenten; gedurende het hele seizoen kun je vrijblijvend kennis komen maken met padel, en leuke wedstrijden spelen tegen leden op je eigen niveau.

Bekijk de activiteitenpagina voor meer informatie. 

Een introducee meenemen

Geïnteresseerden, die nog geen lid zijn van de Gouwe Smash, kunnen geïntroduceerd worden door een lid van de Gouwe Smash. Je kunt dan samen of met een groepje komen padellen, en zo kennismaken met de vereniging en de sport. 

De richtlijnen omtrent het meenemen van een introducee kun je terugvinden op de pagina reglementen

Het is niet mogelijk om te komen padellen, zonder dat je vergezeld wordt door een lid van de Gouwe Smash. Je kunt uiteraard wel langskomen op één van onze toss avonden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de sport padel, over de Gouwe Smash, wil je liever een losse afspraak maken om te komen kennismaken, of heb je andere vragen, tips en ideeën voor ons? 

Neem dan contact op met de padelcommissie