KNLTB Competitie 2020 (tennis)

De Voorjaarscompetitie is in verband met de maatregelen rondom het virus verplaatst naar het najaar. Deze competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. We hebben er vertrouwen in dat de competitie in september, met de corona maatregelen die we als vereniging en i.s.m. de KNLTB zullen nemen, door kan gaan.

De inschrijving voor de KNLTB (tennis) Competitie 2020 is afgerond. Voor vrijdagavond zijn alle zes de teams ingeschreven, voor zaterdag zeven teams en op zondag hebben we vier seniorenteams. Raadpleeg de bijlage op deze pagina voor het overzicht van de ingeschreven teams.

Speeldata

Benieuwd wanneer er wordt gespeeld? Klik hier voor de speeldata.

Bekendmaking indeling KNLTB

Zodra de poule-indeling door de KNLTB bekend is gemaakt, naar verwachting half augustus, wordt dit z.s.m. op de website geplaatst. De captain zal hier t.z.t. ook informatie over ontvangen. De planning is dat dit voor eind augustus zal zijn.

Invallers

Mocht je gebruik moeten maken van een invaller, benader dan eerst de reservespelers van ongeveer jullie niveau. Geef ten alle tijden door aan de VCL dat je gebruik maakt van een invaller: zo kunnen wij checken of deze speler speelgerechtigd is, zodat een boete voor het team kan worden voorkomen. Je kunt dit doorgeven per mail via [email protected].

Raadpleeg de bijlage bij deze pagina voor de reserve/invallerslijst.

Vrijdag: spelen op tijd

Om de spreiding van spelers op de vrijdagavond te vereenvoudigen, worden alle partijen op vrijdagavond op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per wedstrijd één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. na een uur stopt de partij (en wordt de really niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de wedstrijd. Een gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden.

Dubbelpartijen zaterdag en zondag

Alle dubbelpartijen worden gespeeld volgens het Verkort Spelen. Hierbij wordt de 3e set vervangen door een super-tiebreak t/m 10 punten (met 2 punten verschil). Dit geldt niet voor de single partijen.

Vragen
 
Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van de Gouwe Smash:
  • Claudia Hubers
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

Of mail naar [email protected]

2020_Ingeschreven Teams_teamleden (1).pdf Invallers - Reservelijst.pdf