KNLTB competitie 2021 Padel

De inschrijving voor de KNLTB Competitie Padel is weer geopend! Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. Speel je liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is?

Mochten er teams zijn die aangeven dat ze op zoek zijn naar een speler, verwijzen wij hen graag naar je door!

Inschrijven kan t/m 10 juni 2021 door het inschrijfformulier te downloaden en volledig in te vullen en te mailen naar [email protected].

Omdat de voorjaarseditie helaas dit jaar niet kon doorgaan, is de competitie doorgeschoven naar dit najaar. Hierdoor hebben ingeschreven voorjaarscompetitieteams bij de KNLTB Competitie 2021 Padel voorrang op nieuwe teams.

Inschrijfmogelijkheden
Raadpleeg de download op deze pagina voor de mogelijke dagen en spelsoorten waarvoor je kunt inschrijven.

Speeldata
De speeldata voor de KNLTB Competitie Padel vind je hier terug. 

Houd er bij inschrijving rekening mee dat de KNLTB Competitie 2021 Padel gelijk loopt aan de speeldagen van de KNLTB Competitie 2021 Tennis.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Padel (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Stefan Verrips
  • Jos Middelkoop 

aanbod-knltb-padelcompetitie-2021.pdf 2021 KNLTB - competitie inschrijfformulier Padel.docx