KNLTB Competitie 2021 tennis

Speeldata
Benieuwd wanneer er wordt gespeeld? Klik hier voor de speeldata.

Baanschema's thuisspelende teams
Raadpleeg de bijlagen op deze pagina.

Indeling KNLTB
De poule-indeling door de KNLTB is bekend. Door eventuele terugtrekking van teams kan deze indeling nog iets wijzigen. Mocht dit het geval zijn, benaderen wij de captain hierover. Raadpleeg de bijlagen onderaan deze pagina voor de indeling.

Invallers
Mocht je gebruik moeten maken van een invaller, benader dan eerst de reservespelers met jullie niveau. Daarna kun je ook spelers benaderen die hebben aangegeven extra te willen spelen, naast hun eigen team. Geef ten alle tijden door aan de VCL dat je gebruik maakt van een invaller: zo kunnen wij checken of deze speler speelgerechtigd is, zodat een boete voor het team kan worden voorkomen! Je kunt dit doorgeven per mail via [email protected]
Raadpleeg de bijlagen onderaan deze pagina voor de reserve/invallerslijst.

Dubbelpartijen = verkort spelen
Alle dubbelpartijen worden gespeeld volgens het Verkort Spelen. Hierbij wordt de 3e set vervangen door een super-tiebreak t/m 10 punten (met 2 punten verschil). Dit geldt niet voor de single partijen.

Digitale teamopstelling
Er worden geen papieren wedstrijdformulieren meer gebruikt. De reden hiervoor is de introductie van een digitale teamuitwisseling. De aanvoerders dienen de uitslagen direct na afloop van een wedstrijd digitaal in te voeren op MijnKNLTB. Een logisch vervolg hierop is ook de digitalisering van de teamopstelling voor aanvang van een competitiewedstrijd. Dit kan de uitslaggedelegeerde invoeren via de ClubApp.

Uitslagen invoeren
De uitslagen moeten na afloop van de wedstrijden ingevoerd worden door het thuisspelende team. Per team zijn meerdere spelers door ons aangewezen om de uitslagen van de competitiewedstrijden in te voeren. Indien je nog een speler van je team wilt toevoegen aan jouw team, mail dan naar [email protected]. Captains zijn per mail geïnformeerd wie de uitslagen kunnen invoeren.

Geen promotie of degradatie
Tijdens de KNLTB Competitie 2021 zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar van 2022. Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar. Ook wordt er tijdens de KNLTB Competitie 2021 niet gespeeld om promotie of degradatie voor het najaar van 2022.

Vragen
Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van De Gouwe Smash:

  • Bianca Pleus
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

of stuur een mail naar [email protected]

2021 Inschrijfmogelijkheden.pdf 2021 Voorwaarden inschrijving.pdf 2021 Teams +klasse indeling Tennis.pdf 2021 Invallers - Reservelijst Tennis.pdf 2021 Tennis Baanschema - Vrijdag.pdf 2021 Tennis Baanschema - Zaterdag.pdf 2021 Tennis Baanschema - Zondag.pdf