KNLTB Competitie 2021 tennis

De inschrijving voor de KNLTB Competitie Tennis is weer geopend! Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. Speel je liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is?

Mochten er teams zijn die aangeven dat ze op zoek zijn naar een speler, verwijzen wij hen graag naar je door!

Inschrijven kan t/m 10 juni 2021 door het inschrijfformulier te downloaden en volledig in te vullen en te mailen naar [email protected]
Doordat de voorjaarseditie helaas dit jaar niet kon doorgaan, is de competitie doorgeschoven naar dit najaar. Hierdoor hebben ingeschreven voorjaarscompetitieteams bij de KNLTB Competitie 2021 Tennis voorrang op nieuwe teams.

Inschrijfmogelijkheden
Raadpleeg de download op deze pagina voor de mogelijke dagen en spelsoorten waarvoor je kunt inschrijven.  

Speeldata
De speeldata voor de KNLTB Competitie Tennis vind je hier terug.

Verkort spelen
Alle dubbelpartijen worden gespeeld volgens het Verkort Spelen. Hierbij wordt de 3e set vervangen door een super-tiebreak t/m 10 punten (met 2 punten verschil). Dit geldt niet voor de single partijen.

Wijzigingen t.o.v. 2020 en Voorjaarscompetitie 2021

  • Invalregeling: In sommige gevallen is het mogelijk om in twee verschillende teams in te vallen op één speeldag. Dit hangt o.a. af van de variabele speeltijden van de desbetreffende teams en rekening houden met de overige invalregels. Het is niet mogelijk om in te schrijven in twee teams voor dezelfde speeldag.
  • Er is een nieuwe competitievorm toegevoegd voor gemengde teams op zondag. Je kunt deze terugvinden in het overzicht van alle inschrijfmogelijkheden.
  • De variabele aanvangstijden voor de tenniscompetitie op zaterdag en zondag zijn verruimd. De eerste partij van de speeldag dient aan te vangen tussen 08h30 en 16h30. (De avondcompetitie op vrijdag start vanaf 19h00: dit is niet gewijzigd).
  • De vrijdagavondcompetitie zal worden gespeeld op 7 speeldagen. In het voorjaar 2021 zou er sprake zijn van 5 speeldagen, om de week. Dit is dus in de KNLTB Competitie 2021 niet van toepassing.
  • Houd er bij inschrijving rekening mee dat de KNLTB Competitie 2021 Tennis gelijk loopt aan de speeldagen van de KNLTB Competitie 2021 Padel. 

Vragen
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca Pleus
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

2021 Inschrijfmogelijkheden.pdf 2021 Voorwaarden inschrijving.pdf 2021 KNLTB - competitie inschrijfformulier Tennis.docx