KNLTB Najaarscompetitie

Half september start de KNLTB Najaarscompetitie. Jullie enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat we 6 vrijdagavond teams hebben en 8 zaterdagteams.
 
Daarnaast zijn er diverse leden die zich hebben opgegeven als invaller. Heb je een invaller nodig? Raadpleeg dan eerst de invallerslijst, welke t.z.t. te vinden is op de website.
 
De klassenindeling wordt bepaald aan de hand van de actuele rating van de teamleden. Zodra de indeling en meer informatie vanuit de KNLTB bekend is, wordt de captain gecontacteerd.

Speeldata najaarscompetitie:

Spelsoorten

Vrijdagavond Zaterdag
Gemengd Dubbel 17+ Gemengd 17+
Gemengd Dubbel 35+ Gemengd Dubbel 17+ 
Dames Dubbel 17+ Dames 17+ (4DE/2DD)
Dames Dubbel 35+ Dames 17+ (2DE/3DD)
Heren Dubbel 17+ Dames Dubbel 17+ 
Heren Dubbel 35+ Heren 17+ (4HE/2HD)
  Heren 17+ (2HE/3HD) 
  Heren Dubbel 17+

 

Inschrijven

Inschrijving is gesloten, er kan niet meer worden ingeschreven.

Belangrijke inschrijfinformatie

  • Wanneer je je opgeeft voor de competitie, ga je akkoord met de (klasse)indeling van de KNLTB. Het kan voorkomen dat de KNLTB je in een andere klasse plaatst dan dat de voorkeur heeft. De KNLTB Najaarscompetitie zal worden ingedeeld op basis van de actueke rating van de spelers. Noch de competitieleiders, noch de vereniging heeft invloed op de definitieve indeling. Bij eventuele terugtrekking wordt de boete die wordt opgelegd door de KNLTB doorberekend aan het desbetreffende team.
  • Houd er rekening mee dat inschrijving niet vrijblijvend is. Wanneer een team bijvoorbeeld niet volledig is op een speeldag, niet komt ofdagen, zich terugtrekt uit de competitie of speelt met invallers die niet speelgerechtigd zijn, heeft de KNKTB het recht om boetes aan het team uit de delen. De kosten voor deze boetes worden verhaald op het desbetreffende team.
  • Bij inschrijving gaat het gehele team akkoord met alle voorwaarden van de KNLTB Najaarscompetitie. Raadpleeg voor meer informatie en de gehele voorwaarden de website KNLTB en het Competitie regelement.    

Vragen?

Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Marissa ten Berge
  • Kelly de Jong
  • Ellen Nijhof

Of mail naar vcl@degouwesmash.nl

inschrijfformulier najaarscompetitie 2018.docx

Vragen?

logo

E-mail

info@degouwesmash.nl

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland