KNLTB Najaarscompetitie 2022 - Tennis

Speeldata
Klik hier voor de speeldata van de Najaarscompetitie 2022.

Teams
De teamindeling is bekend en vindt je als bijlage op deze pagina.

Invallers
Heb je een invaller nodig? De invallerslijst vind je terug als bijlage op deze pagina. Benader als eerste de spelers op de invallerslijst, vervolgens de spelers die meer willen spelen van de invallerslijst en tot slot overige leden van de vereniging. Geef je invaller z.s.m. door aan de VCL, zodat zij kunnen controleren of de invaller mee mag spelen volgens de invalregels van de KNLTB. Stuur een mail naar [email protected] met de datum en invaller.

Bijzonderheden

  • Invalregeling: In sommige gevallen is het mogelijk om in twee verschillende teams in te vallen op één speeldag. Dit hangt o.a. af van de variabele speeltijden van de desbetreffende teams en rekening houden met de overige invalregels. Check dit altijd even bij de VCL, om problemen te voorkomen.
  • De variabele aanvangstijden voor de tenniscompetitie op zaterdag en zondag zijn verruimd. De eerste partij van de speeldag dient aan te vangen tussen 08H30 en 16H30. De avondcompetitie op vrijdag start vanaf 19H00: dit is niet gewijzigd. 

Uitslagen en uitslagengedelegeerden
Bij thuiswedstrijden moeten de standen door de thuisspelende teams ingevoerd worden via de ClubApp.  Meer informatie over invoeren standen: zie de KNLTB informatie. Voor elk team zijn (minimaal) 2 spelers aangewezen om de standen in te voeren. Het overzicht van deze spelers vindt je terug als bijlage op deze pagina.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca Pleus
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

2022 KNLTB Najaar Tennis Straffen en boetes die de KNLTB kan opleggen.pdf 2022 KNLTB Najaar Tennis Reserve spelers.pdf 2022 KNLTB Najaar Tennis overzicht uitslaggedelegeerden.pdf 2022 KNLTB Najaar Tennis Teamindeling.pdf