KNLTB Triple Double Padel

Update 31 maart 2021

Deze competitie is geannuleerd. Lees meer in de download op deze pagina.

Update 1 maart 2021

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Padel Triple Double competitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook wedstrijden spelen. Samen met de KNLTB zullen we er dan ook alles aan doen om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige padelcompetitie door te laten gaan.

De KNLTB heeft verschillende scenario’s bekeken. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige padelcompetitie kunnen spelen. De voorlopige speeldata voor de Padel Triple Double competitie zijn opgesteld en terug te vinden in de link.

Uiterlijk 1 maand voor de start van de padelcompetitie zal er een besluit genomen worden over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Wanneer dit niet t.z.t. niet mogelijk blijkt te zijn, zal er gekeken worden naar mogelijke alternatieven.

We houden jullie op de hoogte.
VCL-ers Padel: Stefan Verrips en Jos Middelkoop

Speeldata
Klik hier voor de voorlopige herziene speeldata van de Padel Triple Double competitie 2021.

Teams
De inschrijving is gesloten. Alle teams zijn ingeschreven bij de KNLTB. De teamindeling staat als download op deze pagina. 

Invallers
Heb je een invaller nodig? Kijk dan eerst op de invaller lijst. Je kunt deze terugvinden als download op deze pagina. Benader als eerste de spelers op de invallerslijst en vervolgens andere leden van de vereniging. Geef je invaller z.s.m. door aan de VCL, zodat zij kunnen controleren of de invaller mee mag spelen volgens de invalregels van de KNLTB.

Stuur een mail naar [email protected] met de datum en invaller.  

Vragen?
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Padel (VCL) van de Gouwe Smash: Jos Middelkoop en Stefan Verrips.