KNLTB Voorjaarscompetitie Tennis

Door Corona maatregelen is de KNTB Voorjaarscompetitie en Kia Tenniskids competitie uitgesteld tot het najaar. Volg het nieuws op knltb.nl.

TIP voor competitiespelers: gebruik de ClubApp, ga naar je profiel en zoek je team op. Maak jouw team favoriet. Daarna kun je gedurende de competitie snel naar de gegevens van je team om de stand, resultaten, kalender, hoe laat je verwacht wordt etc. te bekijken.

Of ga naar de KNLTB webpagina (mijnknltb.toernooi.nl):

 • Teams : als je doorklikt op de naam (bijvoorbeeld 'DE GOUWE SMASH 1' zie je de stand, de te spelen wedstrijden en de spelers van het team. 
 • Geplande wedstrijden 
 • Speeldata

Op deze pagina vind je 3 downloads:

 1. Indeling teams: overzicht van onze teams met spelers en invallerslijst.
 2. KNLTB indeling: overzicht teams met teamnaam.  
 3. Informatie voor captains: alle belangrijke competitie informatie, zoals het regelen van invallers, uitslagen invullen, inhalen, verkort spelen etc.

Let op! Door toevoegingen of terugtrekkingen van teams is het mogelijk dat er voor de start van de Voorjaarscompetitie nog wijzigingen worden doorgevoerd in het wedstrijdprogramma. Controleer daarom tijdig in MijnKNLTB of er nog teams zijn afgevallen of toegevoegd. 

Invallers
Heb je een invaller nodig? Benader als eerste de spelers op de invallerslijst en vervolgens andere leden van de vereniging. Het is mogelijk om 2 keer in 1 week te spelen en om in diverse teams in te vallen in verschillende weken, maar hier zitten strenge regels aan verbonden.

Geef je invaller z.s.m. door aan de VCL, zodat zij kunnen controleren of de invaller mee kan spelen. Stuur altijd een mail naar [email protected] met de datum en invaller.

Op de lijst staan de volgende spelers:

 • Yolanda van der Neut
 • Jesse Brauckman
 • Bas de Boer

Ophalen competitiespullen
Tijdens het openingstoernooi op zondag 29 maart tussen 12:00 – 13:00 uur kunnen de captains de competitiespullen ophalen voor hun team, waaronder de ballen. De captains ontvangen hier nog persoonlijk bericht over per e-mail van de competitieleiders.  

Vragen?
Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van de Gouwe Smash:

 • Marissa ten Berge
 • Ellen Nijhof
 • Maxime Pieterse

Of mail naar [email protected]

Informatie voor captains.pdf