Ledenpas

Een ledenpas (KNLTB ledenpas) is persoonlijk en verbonden aan je lidmaatschap. Deze pas heb je nodig om te kunnen spelen op ons park en gebruik je voor het afhangbord. Daarnaast kun je met deze pas deelnemen aan KNLTB toernooien en competities.

Elk lid moet zijn eigen ledenpas bij zich houden. Tot nu toe waren een aantal leden gewend de ledenpas in het clubhuis te laten liggen, maar dat is o.a. in verband met de nieuwe privacy regels (AVG) niet meer gewenst.

Bestaande leden:
Iedereen die zijn ledenpas nog niet heeft opgehaald wordt verzocht dit uiterlijk zaterdag 21 april 2018 te doen. De ledenpassen staan in het bakje op de bar. Na 21 april zullen de ledenpassen worden opgeborgen en is het niet mogelijk de ledenpas op elk gewenst moment op te kunnen halen. Dit betekent dat je niet kunt afhangen.

Nieuwe leden:
Je ontvangt een bericht van de ledenadministratie vanaf wanneer de ledenpas op te halen is. De ledenpas ligt in de kassa achter de bar. De ledenpas graag binnen 2 weken ophalen, daarna zal de ledenadministratie ze uit de kassa verwijderen en bij de andere niet opgehaalde passen opbergen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland