Ledenpas

Een ledenpas (KNLTB ledenpas) is persoonlijk en verbonden aan je lidmaatschap. Deze pas heb je nodig om te kunnen spelen op ons park en gebruik je voor het afhangbord. Daarnaast kun je met deze pas deelnemen aan KNLTB toernooien en competities.

Elk lid moet zijn eigen ledenpas bij zich houden. Tot nu toe waren een aantal leden gewend de ledenpas in het clubhuis te laten liggen, maar dat is o.a. in verband met de nieuwe privacy regels (AVG) niet meer gewenst.

Nieuw: meerjaren pas vanaf seizoen 2019

Vanaf het seizoen 2019 is de pas een meerjaren ledenpas geworden. Dit betekent o.a. ook dat je speelsterkte en niet meer op staat. Je krijgt vanaf 2020 geen nieuwe pas meer aan het begin van het seizoen. Dus bewaar je pas goed en gooi deze niet weg

Vervangende pas:

Als je de ledenpas kwijt bent kun je een vervangende pas aanvragen bij de ledenadministratie. De KNLTB brengt hier wel kosten voor in rekening die wij aan je door zullen berekenen.

Bestaande leden:

Aan alle leden is begin 2019 de mogelijkheid geboden om de ledenpas op te halen. De niet opgehaalde ledenpassen zijn opgeborgen. Wil je alsnog je pas ophalen, neem dan contact op met de ledenadministratie. Het is niet mogelijk de ledenpas op elk gewenst moment op te kunnen halen, dus zorg ervoor dat je tijdig contact opneemt en niet tot het laatste moment wacht. 

Nieuwe leden:

Je ontvangt een bericht van de ledenadministratie vanaf wanneer de ledenpas op te halen is. De ledenpas ligt in de kassa achter de bar. De ledenpas graag binnen 2 weken ophalen, daarna zal de ledenadministratie ze uit de kassa verwijderen en bij de andere niet opgehaalde passen opbergen.

Elly de Jager

 [email protected]