Padel trainingen en baanbezetting

04 februari 2020


YESSSS de eerste padel trainingen gaan van start

Vele leden en niet leden hebben de afgelopen weken op onze twee prachtige banen kennis gemaakt met het spel padel. Tot nu toe kan er niet anders geconcludeerd worden dan dat padel een extra verrijking voor onze vereniging is. Als zelfs de clubnaam veranderd wordt dan is het duidelijk dat padel direct goed wordt aangepakt. En dit is nog maar het begin.

De toss avond en middag worden met veel interesse bezocht, nieuwe leden melden zich aan en eigen leden komen eerder uit hun winterslaap. Ladderen, tossen, competitie en een gave opendag. Alles zal de komende maanden plaatsvinden op onze vereniging. Zo ook de eerste padeltrainingen.

Het enthousiasme was groot op het moment dat de inschrijvingen voor de trainingen werd geopend. Binnen een mum van tijd waren alle 16! plaatsen voor de woensdagavond bezet in de maand februari.

Zou jij ook graag nog meer willen leren van de tactiek, techniek of van de regels?
Meld je dan via Mike aan voor de trainingen in maart op de woensdagavond of voor de trainingen op zaterdag 22-29 feb en 7  maart van 15:00 tot 16:30 of van 16:30 tot 18:00 uur!!
Wees er snel bij want vol=… 

ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL MAAR OOK ANDERSOM 

Vanwege de grote vraag naar trainingen zal het in februari en maart niet mogelijk zijn op de woensdagavond van 19:00 tot 22:00 uur op de padelbanen vrij te spelen!

Nieuwscategorieën