Wist je dat?

26 augustus 2020


Sinds wij weer mogen tennissen en padellen na de Corona sluiting is het mogelijk om online een baan te reserveren. In eerste instantie was het verplicht om vooraf een baan te moeten reserveren, maar vanaf 1 juli is dat niet meer verplicht. Je kunt nu ook weer naar de baan komen en in het clubhuis afhangen.

Er is besloten om het online afhangen aan te laten staan, het is toch wel erg fijn om van te voren een baan te kunnen reserveren! Wij hebben daarvoor een aantal instellingen vastgelegd in het systeem, waarvan de belangrijkste zijn:

  • je kunt maximaal 4 dagen van te voren reserveren
  • een speler kan maximaal 1 reservering per speeldag hebben, een speler kan niet meerdere keren op dezelfde speeldag bij een online reservering worden opgenomen (dus online kun je 1x reserveren per speeldag, op de club kun je natuurlijk wel afhangen als je wil spelen)
  • annuleer de reservering als je onverwachts niet kan komen, hierdoor kunnen andere spelers de baan gebruiken

Als de baan waarop je speelt wordt afgehangen kun je uiteraard wel weer opnieuw afhangen maar dat kan dan alleen via het afhangbord (je kunt immers niet opnieuw online afhangen op dezelfde speeldag i.v.m. de door ons ingestelde limiet van 1x per dag).  

Meer informatie ...

Opmerkingen, ervaringen etc. zijn van harte welkom, vul dan een reactie in bij dit nieuwsbericht.

   

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Els Rijsbergen 26-08-2020 22:08

Hoi Ellen, helaas kan dit nog niet zo ingesteld worden in de software. Ik heb hievoor wel een wens ingediend bij de leverancier. Enige wat wij nu kunnen doen is om de daglimiet op 2 te zetten en dan aan leden verzoeken dit niet te 'misbruiken' door een baan 2x achter elkaar te reserveren. Misschien moet dit nog eens besproken worden in bestuur, TC? Groetjes, Els

avatar
Ellen Nijhof 26-08-2020 21:21

Hoi Els, wat nu gebeurt en dat zie ik vaak is dat er onder een andere naam wordt afgehangen omdat een twee de keer die dag niet kan. is t mogelijk om bv een scheiding te maken tussen overdag en de avond en dat je dus per dagdeel een keer kunt afhangen? Groetjes Ellen Nijhof

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen