Open Toernooi

We mogen weer! Camping de Gouwe Smash is weer geopend!!

Er mag alweer een tijdje getennist worden en inmiddels is er ook groen licht voor het organiseren van tennistoernooien. Een vakantie naar Spanje, Frankrijk of Italië zit er voor velen niet in dit jaar. Vanwege het coronavirus vieren we massaal in eigen land vakantie.

Maak dat tot een succes door je op te geven voor het Open Toernooi voor de categorieën 4-5-6-7-8 in dubbel en gemengd spel. Het tennistoernooi vindt plaats van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus 2020 (voorweekend 25 en 26 juli).

We zullen tijdens het tennistoernooi uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de KNLTB en het RIVM. Het park wordt opnieuw aangekleed met diverse campingartikelen, echter dit jaar is het tennistoernooi anders dan jullie van ons gewend zijn. Veel bekende evenementen komen te vervallen (zoals de massages, feestavond met DJ), BEHALVE de traditionele Gamba-avond!

MAAARRR nieuw dit jaar is dat jullie kunnen kennismaken met padel in wedstrijdvorm op onze nieuwe padelbanen! Op vrijdagavond, zaterdag en zondag in het finaleweekend organiseren wij een invitatietoernooi waar zowel leden als niet-leden aan mee kunnen doen. Er wordt op tijd gespeeld, alle wedstrijden duren één uur. Het inschrijfgeld bedraagt 6,- euro.
Omdat het nu misschien nog wat lastig in te schatten is wat voor niveau je speelt hebben wij drie categorieën, de speelsterktes zijn richtlijnen. Je kan je inschrijven voor:

  • recreatief (8/9)
  • gevorderden (7/8)
  • wedstrijdspeler (4/5/6)

Wil je padel eerst een keer uitproberen? Dat kan! Van zaterdag 25 t/m donderdag 30 juli kan je tijdens ons open toernooi gratis een padelbaan reserveren. Je kan dan een uur lang ervaren hoe het is om padel te spelen. Als je geen racket en/ of ballen hebt kan je die voor 5,- euro bij ons huren. Verdere informatie is te verkrijgen bij de Open Toernooileiding.

Kortom ondanks de richtlijnen kunnen we er een geslaagde week van maken op Camping de Gouwe Smash!

Ga naar toernooi.nl voor informatie over de schema's, dagplanning, uitslagen e.d.

Voor meer informatie neem contact op met de Open Toernooileiding via [email protected] 

Met sportieve groeten,
De Open Toernooileiding