Padel bij De Gouwe Smash

Padel is de snelstgroeiende sport van Nederland. In Spanje en andere Zuid Europese landen behoort de sport al jaren tot de grootste sporten van het land. De opmars naar Noord-Europa is nu in volle gang. En dat is niet gek, want padel is een sport voor alle leeftijden, laagdrempelig, snel aan te leren en heeft een sociaal aspect: een mooie aanvulling voor tennisverenigingen.
Ga voor meer informatie over padel, spelregels e.d. naar Wat is padel? 

Padel bij de Gouwe Smash

We beschikken over twee hoogwaardige, splinternieuwe padelbanen. De padelbanen zijn eind 2019 geopend en in gebruik genomen. Naast een actieve tennisvereniging, kunnen onze leden nu dus ook padellen! 

Gebruik maken van de padelbanen

Bij de Gouwe Smash hebben wij saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Wij maken dan ook geen onderscheid tussen tennis- en padelleden. Iedere 'Gouwe smasher' is lid van tennis- en padelvereniging de Gouwe Smash en mag derhalve gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen. Het is niet mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten voor één van beide sporten. 

Het is niet mogelijk voor externen om de banen af te huren, omdat wij de banen graag altijd beschikbaar willen houden voor onze eigen leden. 

Lid worden 

Ga naar lidmaatschap voor meer informatie. 

Afhangen & materialen

Je kunt de padelbanen op dezelfde manier afhangen als de tennisbanen; hierbij maak je gebruik van het digitale afhangbord in het clubhuis.

Ook hebben we een paar padelrackets beschikbaar, die je de eerste paar keer kunt lenen, voordat je besluit om zelf een racket aan te schaffen. Deze rackets hangen in het clubhuis. We vragen iedereen uiteraard om hier voorzichtig mee om te gaan, zodat alle leden er plezier van kunnen hebben!

Graag zelf een padelracket aanschaffen? Dan ben je aan het juiste adres bij onze tennis- en padelleraar Mike Hoffmans. Voor meer informatie over de aanschaf van een padel racket, het testen van een racket of ander materiaal, neem contact op met Mike.

Mike Hoffmans - 06-13100451
www.mh-sports.nl

Overige informatie

Neem bij vragen contact op met onze padelcommissie.