Padel training

ENJOY THE GAME, PADELTRAINING

Leuk, gaaf, uitdagend, tactisch, actief en intensief zijn een aantal termen die de deelnemers direct benoemen na het spelen van padel. Op korte afstand van elkaar vele rally's spelen in verschillende situaties. Maar hoe ga jij met deze situaties om? Hoe verdedig jij technisch en hoe kies jij tactisch de beste keuze voor de positie en situatie? Dit leren wij jou graag tijdens de trainingen die mogelijk zijn in groep/ duo of privétrainingen. Als jij ergens beter in wordt geeft dat nog meer plezier. En met plezier wordt alles leuker.

De lesserie die wij nu als eerste aanbieden:

  • Maandag16-5 / 23-5 / 30-5 / 13-6 / 20-6 / 27-6 / 4-7 / 11-7
  • Woensdag18-5 / 25-5 / 1-6 / 8-6 / 15-6 / 22-6 / 29-6 / 6-7

Vanaf deze lesserie zal Antony Peskens worden vervangen door onze nieuwe trainer Jesse de Koning. Antony gaat aan de slag bij PadelOnly in Rotterdam en omstreken. Jesse is sinds jongs af aan te vinden op de tennisbanen van onze en andere verenigingen. Op het moment dat de padelbanen op ons park kwamen was Jesse al snel overstag…. Padellen maar!.
Vele uren / toernooien en competitie dagen verder in ons eerste team, wil Jesse nu heel graag zijn ervaringen en kunde op jullie overbrengen. Op korte termijn zal Jesse zich online voorstellen maar misschien heb jij hem dan al wel op de baan gezien.

Uiteraard is het altijd mogelijk losse trainingen te boeken.

Tot snel op de baan

www.tennisenpadelschoolwaddinxveen.nl
mail [email protected]
telefoon 06-13100451

Vragen? Mail of bel gerust.
Mike Hoffmans