Padel activiteiten

Vanaf 2020 is padel opgenomen in de activiteitenkalender. Dat betekent dat padel onderdeel is van vrijwel alle interne toernooien, zoals de clubkampioenschappen en het Vriendentoernooi. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, die zich volledig op padel focussen.

Vanaf het voorjaar van 2020 is het mogelijk om KNLTB competitie te spelen. Meer informatie ...

Tossen en inloop nieuwe leden

Wil je kennismaken met padel? Of ken je nog weinig andere padellers, en wil je nieuwe contacten op doen? Of vind je het gewoon leuk om wedstrijdjes te spelen tegen steeds andere leden? Kom dan naar onze toss avonden! Op deze avonden kun je gewoon langs komen, aanmelden is niet nodig. De padel commissie is aanwezig om je wegwijs te maken en om de wedstrijden te coördineren. Als je geen eigen racket hebt dan kun je een racket van ons lenen!

Iedere dinsdag van 19.30-21.30 uur (start dinsdag 14 januari)
Iedere zaterdag van 13.00-15.00 uur (start zaterdag 18 januari)

Ook niet-leden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kennismaken!

Laddercompetitie

Vanaf 1 april start de padel laddercompetitie. Schrijf je in als duo, en elke twee weken speel je een wedstrijd tegen het koppel wat boven of onder jullie staat in de ladder. Het doel is natuurlijk om bovenaan de ladder te eindigen, en er met de zege vandoor te gaan! Een leuke, laagdrempelige manier om padelwedstrijden te spelen, op een moment dat je zelf het beste uit komt.

De inschrijving voor de laddercompetitie opent binnenkort. Meer info volgt!

Les volgen

Je bent nooit te oud om te leren...

Padel is een sport, die veel op tennis lijkt. Toch vraagt het een iets andere techniek en tactiek. Om de fijne kneepjes van de sport onder de knie te krijgen, kun je padel lessen volgen bij onze trainer Mike Hoffmans. Vanaf maart worden er lessen aangeboden.

Padelcommissie

Neem bij vragen contact op met onze padelcommissie.