Padel activiteiten

Vanaf 2020 is padel opgenomen in de activiteitenkalender. Dat betekent dat padel onderdeel is van vrijwel alle interne toernooien, zoals de clubkampioenschappen en het Vriendentoernooi. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, die zich volledig op padel focussen.

Tossen en inloop nieuwe leden

Wil je kennismaken met padel? Of ken je nog weinig andere padellers, en wil je nieuwe contacten op doen? Of vind je het gewoon leuk om wedstrijdjes te spelen tegen steeds andere leden? Kom dan naar onze toss avonden!

Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het noodzakelijk om je aan te melden voor een toss moment.
Mail hiervoor naar [email protected] onder vermelding van je naam, de datum dat je wilt langskomen, en je globale speelsterkte (kom je voor het eerst, of heb je het al vaker gedaan?).

We maken een indeling waarbij iedereen minimaal een uur kan spelen, je speelt in dit uur drie keer 20 minuten in wisselende samenstelling. We delen zoveel als mogelijk in op niveau.

Iedere dinsdag van 19.30-21.30 uur 
Iedere zaterdag van 13.00-15.00 uur

Ook niet-leden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kennismaken!

Laddercompetitie

Vanaf 1 juni start de padel laddercompetitie. Meer informatie en inschrijven ...

Les volgen

Je bent nooit te oud om te leren...

Padel is een sport, die veel op tennis lijkt. Toch vraagt het een iets andere techniek en tactiek. Om de fijne kneepjes van de sport onder de knie te krijgen, kun je padel lessen volgen bij onze trainer Mike Hoffmans. Meer informatie ...

Padelcommissie

Neem bij vragen contact op met onze padelcommissie.