Sponsorfietstocht

Fietsen of Wandelen met alle Gouwe Smashers!
Gezellig actief met én voor onze eigen club

Beste GOUWE SMASH LEDEN.        

Sportiviteit en gezelligheid combineren, dat kunnen wij met zijn allen als geen ander!

Wat is er leuker dan op één dag in het jaar én geld te verdienen voor je eigen club én dat op een hele sportieve wijze te toen. Het is inmiddels een traditie aan het worden. Dit jaar zal deze happening plaats vinden op zaterdag 14 september!, schrijf je nu in. 

We maken er een gezellige dag van. Het wordt een sportieve (én gezellige) dag waarin het fietsen of wandelen (voor onze club) centraal staat. De lengte van de tocht kan zelf gekozen worden. Je hoeft echt geen fanatieke fietser of wandelaar te zijn om dit leuk te vinden, er zijn immers ook kortere afstanden. Het werkt heel eenvoudig. Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel (betreft de Gouwestreek en Krimpenerwaard) €10,- (wielren route Sponsorfietstocht), € 5,- (fietsroute Krimpenerwaard en 30 km Sponsorfietstocht) of € 3,50 (wandelroute, kinderroute en survivaltocht) op de verenigingsrekening. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging, stichting of school is € 750,-. Per gereden afstand ontvangt de club een bepaald bedrag van de RABO BANK. 

We hopen dat we weer een gezellige dag hebben, en samen onze clubkas wat kunnen aanvullen. 

Meld je aan door te mailen naar [email protected]
Vermeldt met hoeveel mensen je meedoet,  welke afstand je wilt fietsen of wandelen, en hoe je bereikbaar bent, met welk e-mailadres. 

Groet Gerard en Inge