Sponsorfietstocht 30 juni


Fietsen met alle Gouwe Smashers!
Gezellig fietsen en eventueel BBQ-en met zijn allen na afloop.

Sportiviteit en gezelligheid combineren, dat kunnen wij met zijn allen als geen ander!

Wat is er leuker dan op één dag in het jaar én sportief geld te verdienen voor je eigen club én bij voldoende deelname als afsluiting te genieten van een gezellige BBQ met eigen leden, vrienden en familie op DGS. Dit gaan we doen op zaterdag 30 juni, schrijf je nu in. 

De RABO sponsort verenigingen zoals de Gouwe Smash vanaf 2017 alleen nog op deze wijze. En de Gouwe Smash kan dit geld zeer goed gebruiken. Hoe langer de afstand die gereden wordt hoe hoger het bedrag per deelnemer. De opbrengst is €5 bij 15 kilometer, €10 bij 30 kilometer, €20 bij 60 kilometer en €25 bij de wielerroute. Hoe meer deelnemers hoe hoger ons bedrag voor de club. De BBQ na afloop gaat door, op ons eigen park, bij een deelname van tenminste 50 deelnemers. De kosten daarvan zijn 4 € p.p., drankjes zijn voor eigen kosten.

We maken er een gezellige dag van. We starten sportief (én gezellig) met de fietstocht in de afstand van jouw keuze. Je hoeft echt geen fanatiek fietser te zijn om dit leuk te vinden, er zijn immers ook kortere afstanden.

We starten bij de ASW voetbalvereniging (gelegen achter de tennishal) rond 10.00u. Na afloop verzamelen we met zijn allen bij De Gouwe Smash waar de bar opengaat en de BBQ aangezet wordt. Het is dan tijd om 'op zijn Gouwe Smash' na te borrelen/eten/kletsen. 

Dus geef je op en laten we de club helpen geld binnen te halen! Opgeven kan door je aan te melden op het volgende mailadres: [email protected]
Graag je naam, met hoeveel personen en welke afstand. Ook graag even melden of je meedoet met de BBQ.

Heel graag tot 30 juni!

Gerard en Inge van de sponsorcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen