Vacature jeugdcommissie

Vacature jeugdcommissie

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Samen zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat er leuke activiteiten worden bedacht én georganiseerd. Dankzij de inspanning van onze jeugdcommissie en trainer hebben we inmiddels een flinke groep enthousiaste jeugdleden.
 
Voor de jeugdcommissie zijn we op zoek naar uitbreiding! 
 
De jeugdcommissie organiseert en coördineert alle jeugdactiviteiten; van de wekelijkse tenniskids-middag tot competities en clubkampioenschappen. Met een clubje enthousiastelingen zorgt de jeugdcommissie dat dit allemaal goed verloopt. Daarnaast wordt er een aantal keer per jaar vergaderd.
 
Als lid van de jeugdcommissie kun jij daar je steentje aan bijdragen! Je bijdrage kan zo groot of klein zijn als je dat zelf wilt; hierdoor is het goed te combineren met een druk privéleven. Je kunt ook aangeven wat je leuk vindt; misschien ben jij erg sterk in het plannen en organiseren van de competities, of ben je juist liever uitvoerend en begeleid je de kids op de tennisbaan. Alles kan!
 
Heb je interesse? Neem contact met ons op en stuur een mail naar de Jeugdcommissie, om samen te bespreken wat je precies kunt verwachten en hoe we dit verder vorm gaan geven.