Wanneer kan ik vrij spelen?

Op het afhangbord kun je zien of je kunt vrij spelen. Je moet hiervoor wel naar de club komen, want het is nog niet mogelijk om het digitale afhangbord vanaf een afstand te kunnen bekijken. Deze functionaliteit gaat in de toekomst wel komen.

Maak aub GEEN gebruik van de optie 'Afhangen' op de website of ClubApp. Wij gebruiken deze optie niet. Als je deze optie wel gebruikt krijg je de melding dat er op de gekozen dag geen banen beschikbaar zijn. Helaas kunnen wij deze optie niet uitzetten of van een andere melding voorzien. Deze melding heeft dus niets te maken met het feit of er wel of geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.

Hoe weet je dan of je wel kunt vrij spelen? 

Dat is lastig aan te geven. In principe mag je ervan uitgaan dat als er geen evenement is, dat je dan kunt vrij spelen. Raadpleeg voor de geplande evenementen de clubagenda (via website of ClubApp), indien bekend is daar ook de baanbezetting vermeld. 
Bij evenementen is het uitgangspunt dat er altijd 1 baan beschikbaar is voor vrij spelen. Maar er zijn uitzonderingen, zoals bij sommige KNLTB competitiedagen en het Open Toernooi. Weet je het niet zeker, bel dan naar het clubhuis (0182-613393).

Webcam

Een andere mogelijkheid is het bekijken van de banen via de webcam, je kunt de toestand van een gedeelte van de banen bekijken. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet weet of de banen bespeelbaar zijn door slecht weer, staan er plassen op de baan?

Meer informatie ....

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen