Wanneer kan ik vrij spelen?

Vanaf juni 2019 is het mogelijk op afstand de bezetting op het afhangbord te raadplegen: 

  • ga op onze clubwebsite naar Activiteiten > Afhangbord bezetting
  • gebruik in de KNLTB ClubApp op de pagina 'Club' de knop 'Baanoverzicht'
    (helaas werkt het via de ClubApp nog niet goed, zodra dit werkt zal het in een nieuwsbericht/nieuwsbrief worden gepubliceerd) 

Maak aub GEEN gebruik van de optie 'Afhangen' op de clubwebsite of ClubApp. Wij gebruiken deze optie niet. Als je deze optie wel gebruikt krijg je de melding dat er op de gekozen dag geen banen beschikbaar zijn. Helaas kunnen wij deze optie niet uitzetten of van een andere melding voorzien. Deze melding heeft dus niets te maken met het feit of er wel of geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.

Afspraken vrij spelen 

In principe mag je ervan uitgaan dat als er geen evenement is, dat je dan kunt vrij spelen. Raadpleeg voor de geplande evenementen de clubagenda (via de clubwebsite of ClubApp).

Door de diverse commissies en de trainer zal voor evenementen of trainingen 1 of meerdere banen geblokkeerd worden. Bij evenementen is het uitgangspunt dat er altijd 1 baan beschikbaar is voor vrij spelen. Maar er zijn uitzonderingen, zoals bij sommige KNLTB competitiedagen en het Open Toernooi. Weet je het niet zeker, bel dan naar het clubhuis (0182-613393).

Webcam

Een andere mogelijkheid is het bekijken van de banen via de webcam, je kunt de toestand van een gedeelte van de banen bekijken. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet weet of de banen bespeelbaar zijn door slecht weer, staan er plassen op de baan?

Meer informatie over bekijken webcam ....

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen