Wanneer kan ik vrij spelen?

Er zijn diverse mogelijkheden om de baanbezetting te raadplegen:

1) Clubwebsite

0p de home pagina, klik op het blokje 'Beschikbare banen'. Kies een dag en tijd en klik op [Toon alle banen].

Rood betekent bezet of tijd is inmiddels voorbij.
Groen is vrij.

2) Clubwebsite

Menukeuze 'Activiteiten > Afhangbord overzicht'.

3) ClubApp

Scroll op de home pagina naar onderen en klik op 'Baanoverzicht'

Of klik op 'Organisatie' en kies 'Web'. Je gaat nu vanuit de ClubApp naar homepage van de clubwebsite. Scroll iets naar beneden en je ziet de optie 'Beschikbare banen'. Zie optie 1)

Optie 2 en 3 zijn sinds eind juni 2019 beschikbaar als nieuwe functie. Tijdens toernooien als alle banen bezet zijn moet je bij deze opties goed kijken en even terug of vooruit scrollen om te zien wat de bezetting is.

Afspraken vrij spelen 

In principe mag je ervan uitgaan dat als er geen evenement is, dat je dan kunt vrij spelen. Raadpleeg voor de geplande evenementen de clubagenda (via de clubwebsite of ClubApp).

Door de diverse commissies en de trainer zal voor evenementen of trainingen 1 of meerdere banen geblokkeerd worden. Bij evenementen is het uitgangspunt dat er altijd 1 baan beschikbaar is voor vrij spelen. Maar er zijn uitzonderingen, zoals bij sommige KNLTB competitiedagen en het Open Toernooi. Weet je het niet zeker, bel dan naar het clubhuis (0182-613393).

Webcam

Een andere mogelijkheid is het bekijken van de banen via de webcam, je kunt de toestand van een gedeelte van de banen bekijken. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet weet of de banen bespeelbaar zijn door slecht weer, staan er plassen op de baan?

Meer informatie over bekijken webcam ....

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen