Winter activiteiten

Mocht je denken dat die vervelende stille winter periode eraan zit te komen dan tackelen we dat nu al. Natuurlijk, de tenniscompetitie outdoor moet weer op het voorjaar wachten.

  • Padel gaat als het niet te hard regent of sneeuwt wel gewoon door zelfs met een echte KNLTB wintercompetitie. De inschrijving daarvoor is inmiddels gesloten en 10 teams hebben zich hiervoor aangemeld voor het spelen op een vrijdag, zaterdag of zondag, aan te vangen in november en één maar in de twee weken. Leuk dus.
  • Dan zitten we verder niet stil. De Padel commissie gaat ook nadenken over activiteiten in de winterperiode.

  • De klaverjascommissie gaat een zestal vrijdagavonden organiseren. De laatste speeldag staat bol met paashazen en reuze eieren , wel allemaal van chocolade. Publicatie van die vrijdagen volgt binnenkort. Hou de activiteitenkalender ook in de gaten.

  • Tennis kan gewoon op alle banen totdat de vorst gaat invallen. Maar dan blijft het spelen wel mogelijk op baan 1.

  • De clubdiners gaan weer van start. We gaan 1 x per maand een clubdiner houden met verschillende thema’s. Van drie zijn de data bekend. Zet maar alvast in de agenda!

Zondag 7 november : Exclusieve mosseldag. Achter het mosselfornuis staan Piet en John. Zij, met de charmante assistentie van Wil en Marian toveren een geweldig menu op tafel. We starten met een mosselsoep, daarna de uitgebreide mosselpresentatie en over een nagerecht wordt nog diep nagedacht. Misschien doen we dat niet in verband met de zeer ruime voorraden grote mosselen. De geschatte kosten per couvert zijn € 17,50 exclusief drankjes natuurlijk.

Zondag 12 december : Dat wordt ook wat hoor. Helemaal duidelijk is het nog niet, maar in ieder geval heeft het te maken met een riant Kerst Tapas en/of Gambadiner. In super gezellige ambiance zullen Carmen Rodriquez en Javier Orrelana Ramos en/of onze bekende gambabakkers Nico Dolmina en Gerard Campo deze dag voor hun rekening nemen. Bijzonderheden in de volgende nieuwsbrief.

Zondag 16 januari : Ook dit is weer een feestje. Het thema staat nog niet vast maar Tamara en Marissa ten Berge samen met Bob Garstman zorgen dan voor een top verrassing. Het afgelopen jaar bereidden ze een geweldig diner met thema bier. Bijzonderheden in de volgende nieuwsbrief.

Voor de twee laatste menu’s , in februari en maart, hebben we al wel wat kandidaten benaderd. Maar heb je zin in het bedenken, bereiden en presenteren van een diner voor 25 tot maximaal 30 mensen, meld je bij ondergetekende. Ook je aanmelden voor de verschillende diners kan op dat email adres of telefoon.

Gerard van Kampen: [email protected] of 06-53399773.