Activiteiten

In dit gedeelte vindt je informatie over clubactiviteiten en lessen.

  • Jaarplanning: dit is de planning van alle activiteiten die in het huidigde jaar gepland zijn. De informatie kan nog wijzigen.
  • Zodra er meer informatie bekend is over een activiteit zal dit worden gecommuniceerd in nieuwsberichten op onze clubwebsite en clubapp en via de maandelijkse nieuwsbrief die via de mail wordt gestuurd.
  • De activiteiten vindt je ook terug in de Clubagenda die je via de Clubwebsite en ClubApp kunt inzien. In de Clubagenda wordt, zodra er meer bekend is, informatie opgenomen over de activiteit en indien van toepassing informatie over inschrijfmogelijkheden, te betalen kosten en contactinformatie.

TIP: via de ClubApp is het mogelijk automatisch berichten te ontvangen zodra er een nieuwsbericht geplaatst is en kun je de activiteiten waarin je geïnteresseerd bent automatisch in je agenda laten plaatsen en herinneringen ontvangen. 

Update juni 2020:

Inmiddels zijn we weer volop aan het tennissen en padellen; het mooie weer helpt daar ook goed bij! Het is nu juni, en dat betekent dat we een deel van de activiteitenkalender van 2020 gemist hebben. Maar, niet getreurd; we hebben de kalender aangepast en toffe activiteiten toegevoegd!
 
Het open toernooi in juli kan helaas geen doorgang vinden. We gaan ons best doen om dit te verplaatsen naar oktober! De clubkampioenschappen dubbel zouden begin juni plaatsvinden, wat nog iets te vroeg was (want we drinken graag een biertje na onze wedstrijd...), maar deze hebben we verplaatst naar de oorspronkelijke open toernooi-week; dat betekent dat we deze zomer dus alsnog de clubkampioenschappen gaan spelen, en wel van 24 t/m 31 juli! Meer info volgt!