Activiteiten

In dit gedeelte vindt je informatie over clubactiviteiten.

  • Activiteitenkalender: dit is de planning van alle activiteiten die in het huidigde jaar gepland zijn. De jaarplanning is als download opgenomen op deze pagina. De jaarplanning kan in de loop van het jaar nog wijzigen of aangevuld worden, de nieuwste versie zal als download beschikbaar zijn.
     
  • Zodra er meer informatie bekend is over een activiteit zal dit worden gecommuniceerd in nieuwsberichten op onze clubwebsite en clubapp en via de maandelijkse nieuwsbrief die via de mail wordt gestuurd.

  • De activiteiten vindt je ook terug in de Clubagenda die je via de Clubwebsite en ClubApp kunt inzien. In de Clubagenda wordt, zodra er meer bekend is, informatie opgenomen over de activiteit en indien van toepassing informatie over inschrijfmogelijkheden, te betalen kosten en contactinformatie.

TIP: via de ClubApp is het mogelijk automatisch berichten te ontvangen zodra er een nieuwsbericht geplaatst is en kun je de activiteiten waarin je geïnteresseerd bent automatisch in je agenda laten plaatsen en herinneringen ontvangen. 

Activiteitenkalender 2024 V 29 dec.pdf