Afhangen

Wijziging per 1 juli 2020

  • Op afstand afhangen (tot maximaal 4 dagen vooraf) blijft mogelijk maar is niet meer verplicht. 
  • Op afstand afhangen kan nog maar 1x per dag. Het is niet meer mogelijk om vooraf meerdere keren af te hangen op dezelfde dag en daardoor een baan meerdere tijdstippen achter elkaar te reserveren. 
  • Het “doorhangen“ kan als je gespeeld hebt en er zijn of er komen banen vrij. Als dat zo is, dan kan je wel weer met hetzelfde clubje (of andere spelers) afhangen via het afhangbord in het clubhuis.

Baan reserveren via afhangbord

Om te kunnen afhangen op het afhangbord heb je een KNLTB ledenpas nodig. Het systeem heeft geen uitleg nodig, volg de instructies op het scherm.
Het afhangbord is verbonden via internet met het ledenadministratiesysteem. Mocht er onverhoopt geen verbinding zijn dan zal het afhangbord niet werken. Wees dan creatief en gebruik het whiteboard en de stiften om handmatig een schema op te stellen.

Het is niet toegestaan andermans ledenpas te gebruiken of als introducé af te hangen. Zie baanreglement hieronder voor meer informatie.

Baan reserveren op afstand (online afhangen)

Je kunt via de website of de ClubApp online een baan reserveren. 

  • Website: klik op de groene knop 'Reserveer je baan'. 
  • ClubApp: kies in de onderbalk voor de optie 'Spelen' en kies dan de optie 'Baan reserveren'. 

Je  moet hiervoor wel inloggen of al ingelogd zijn. 
Informatie over het downloaden van de ClubApp is hier te vinden.

Baanbezetting raadplegen

Dit kan via het online afhangen (zie hierboven). Of ga op onze website naar Activiteiten > Baanbeschikbaarheid of gebruik de optie Beschikbare Banen die op elke webpagina wordt getoond.

Baanbeslag en vrij spelen

Op het afhangbord worden door daarvoor aangewezen (commissie)leden reserveringen voor evenementen, lessen en overige activiteiten opgenomen. Het afhangbord toont deze reserveringen en het is niet mogelijk op zo'n baan af te hangen. Uitgangspunt is dat bij evenementen altijd 1 baan beschikbaar is voor vrijspelen (uitzonderingen daargelaten). 

Weet je niet zeker of het mogelijk is om vrij te spelen, probeer dan of je iemand kunt bereiken in het het clubhuis (0182-613393).

Webcam

Je kunt de toestand van de banen bekijken via de webcam. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet weet of de banen bespeelbaar zijn door slecht weer, staan er plassen op de baan?
Meer informatie over bekijken webcam ....

Contactinformatie afhangbord:

Afhangbord: divers tennis- en padelactiviteiten Tamara ten Berge [email protected]
Afhangbord: KNLTB competities Ellen Nijhof [email protected]
Afhangbord: lessen Mike Hoffmans [email protected]
Afhangbord: overig Els Rijsbergen [email protected]
Vragen over de ledenpas Elly de Jager [email protected]

 

Baanreglement.pdf