Lidmaatschap

Lid worden?
Wil je lid worden? Klik op lid worden om naar het inschrijfformulier te gaan. 
Voor 2022 is er een wachtlijst wat betreft padel. Voor mensen die alleen willen tennissen is er nog wel ruimte om lid te worden. Hiervoor zijn 2 speciale lidmaatschappen beschikbaar: Senior Tennis en Zomer Tennis.

Opzeggen
Opzeggen moet schriftelijk of per mail, vóór 1 december, bij de ledenadministratie gebeuren.

Contributie
Zie contributiebedragen

Soorten lidmaatschap 2022
Iedere 'Gouwe smasher' is lid van tennis- en padelvereniging de Gouwe Smash en mag derhalve gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen.

Leden die na 12 mei 2022 lid worden kunnen in dit jaar alleen gebruik maken van de tennisbanen.

De vereniging kent de volgende soorten lidmaatschappen waaraan verschillende rechten zijn verbonden:

Standaardlidmaatschap, zowel tennis als padel:
Senior lid Leden die in het verenigingsjaar 21 jaar of ouder zijn. De speelrechten van deze leden zijn in principe onbeperkt. De seniorleden hebben stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV)
Seniorlid 17 - 20 jaar Leden die in het verenigingsjaar 17, 18, 19 of 20 jaar zijn. De speelrechten van deze leden zijn in principe onbeperkt. De seniorleden (vanaf 18 jaar) hebben stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). 
Juniorlid alles-in-één pakket Zie 'Junior alles-in-één pakket' voor meer informatie. 
Junior-leden kunnen tot 19.00 uur op de banen. De juniorleden vanaf 12 jaar mogen ook ’s avonds spelen, indien per juniorlid samen met minimaal één seniorlid is afgehangen (zie ook baanreglement).
Daglid Dit zijn seniorleden die mogen vrij spelen op maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur. Zij mogen niet in het weekeinde en op feestdagen spelen. Dagleden mogen meedoen met activiteiten van de vereniging, behalve tossen in de avond, activiteiten die door de KNLTB georganiseerd zijn en het Open toernooi. Ook hebben zij stemrecht tijdens de ALV. Ook dagleden moeten 3 (bar)diensten draaien: overdag, 's-avonds of in het weekend.

 

Bijzonder lidmaatschap:
Senior Tennis Leden die in het verenigingsjaar 21 jaar of ouder zijn. Geldt alleen voor de tennisbanen. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de padelbanen. De seniorleden hebben stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV)
Zomerlid Tennis Dit lidmaatschap is geldig voor de maanden juni t/m augustus. Er is geen automatisch verlenging en dit lidmaatschap moet daarom elk jaar opnieuw worden aangevraagd. Je kunt in de zomermaanden vrij tennissen en meedoen aan de tennis clubevenementen. KNLTB activiteiten (zoals het Open Toernooi horen) hier niet bij. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de padelbanen.
Het zomerlidmaatschap is in leven geroepen voor sporters met een 'zomerstop'. Daarnaast is het zomerlidmaatschap een uitkomst voor mensen die de tennis sport eens willen uitproberen of simpelweg alleen in de de 'mooi-weer'-maanden recreatief willen tennissen.
Slapend lid Een lid kan bij de ledenadministratie schriftelijk aanvragen om ‘slapend lid’ te zijn. Men betaalt daarvoor € 25,- en kan gedurende dit seizoen niet spelen en behoeft geen (bar)diensten te draaien.
Sponsor Zie sponsor pagina

Blessureregeling
Als je door een blessure voor een langere tijd bent uitgeschakeld om te kunnen tennissen, raadpleeg dan de blessureregeling voor meer informatie.

Verplichtingen
Als aan alle verplichtingen is voldaan - contributie betalen en inschrijven voor diensten - mag er worden getennist en gepadeld!
De nota's voor de contributie worden begin januari via de mail verstuurd. 
Meer informatie over de dienstverplichtingen ...

Meer informatie
Mocht u na het lezen nog vragen hebben neem dan gerust contact op met de ledenadministratie.

Elly de Jager

 [email protected]