Lidmaatschap

Lid worden?
Wil je lid worden? Klik op lid worden om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Opzeggen
Opzeggen moet schriftelijk of per mail, vóór 1 december, bij de ledenadministratie gebeuren.

Contributie
Zie contributiebedragen

Soorten lidmaatschap 2023
Iedere 'Gouwe smasher' is lid van tennis- en padelvereniging de Gouwe Smash en mag derhalve gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen. Een lidmaatsschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

De vereniging kent de volgende soorten lidmaatschappen waaraan verschillende rechten zijn verbonden:

Standaardlidmaatschap, zowel tennis als padel:
Senior lid Leden die in het verenigingsjaar 21 jaar of ouder zijn. De speelrechten van deze leden zijn in principe onbeperkt. De seniorleden hebben stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV)
Seniorlid 17 - 20 jaar Leden die in het verenigingsjaar 17, 18, 19 of 20 jaar zijn. De speelrechten van deze leden zijn in principe onbeperkt. De seniorleden (vanaf 18 jaar) hebben stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). 
Juniorlid alles-in-één pakket Zie 'Junior alles-in-één pakket' voor meer informatie. 
Junior-leden kunnen tot 19.00 uur op de banen. De juniorleden vanaf 12 jaar mogen ook ’s avonds spelen, indien per juniorlid samen met minimaal één seniorlid is afgehangen (zie ook baanreglement).
Daglid Dit zijn seniorleden die mogen vrij spelen op maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur. Zij mogen niet in het weekeinde en op feestdagen spelen. Dagleden mogen meedoen aan interne toernooien van de vereniging, maar niet aan tossen in de avond en activiteiten van de KNLTB en het Open toernooi. Dagleden hebben stemrecht tijdens de ALV. Ook moeten dagleden 3 (bar)diensten draaien: overdag, 's-avonds of in het weekend.

 

Bijzonder lidmaatschap:
Zomerlid  Dit lidmaatschap (zomerchallenge) is geldig voor de maanden juni t/m augustus. Er is geen automatisch verlenging en dit lidmaatschap moet daarom elk jaar opnieuw worden aangevraagd. Je kunt in de zomermaanden vrij tennissen en padellen en meedoen aan evenementen. 
Het zomerlidmaatschap is in leven geroepen voor sporters met een 'zomerstop'. Daarnaast is het zomerlidmaatschap een uitkomst voor mensen die de tennis of padel sport eens willen uitproberen of simpelweg alleen in de 'mooi-weer'-maanden recreatief willen spelen.
Slapend lid Een lid kan bij de ledenadministratie schriftelijk aanvragen om ‘slapend lid’ te zijn. Men betaalt daarvoor € 25,- en kan gedurende dit seizoen niet spelen en behoeft geen (bar)diensten te draaien.
Bedrijfslidmaatschap / Sponsor Zie sponsor pagina

Blessureregeling
Als je door een blessure voor een langere tijd bent uitgeschakeld om te kunnen tennissen, raadpleeg dan de blessureregeling voor meer informatie.

Verplichtingen
Als aan alle verplichtingen is voldaan - contributie betalen en inschrijven voor diensten - mag er worden getennist en gepadeld!
De nota's voor de contributie worden begin januari via de mail verstuurd. 
Meer informatie over de dienstverplichtingen ...

Meer informatie
Mocht u na het lezen nog vragen hebben neem dan gerust contact op met de ledenadministratie.

Elly de Jager

 [email protected]