Bardienst overnemen

Bijverdienen?!
Wil jij graag op een leuke en gezellige manier bijverdienen? Of ben je sociaal ingesteld en wil je graag je clubleden uit de brand helpen als dit nodig is? Meld je dan nu aan om bardiensten tegen betaling te draaien! Tot dit jaar kon je dit bij je bardiensten aangeven op de website. Dit is in het nieuwe systeem niet mogelijk en daarom krijg ik nu vaak mailtjes met de vraag wie eventueel bardienst over zou willen nemen. We zijn van plan om iedereen die zich opgeeft op de website te plaatsen, zodat het voor iedereen inzichtelijk is wie er gebeld kan worden. Wanneer iemand zijn bardienst wil verkopen zal je gebeld kunnen worden om deze over te nemen.

Wie zoeken wij?
Iedereen die met enthousiasme achter de bar staat om onze sportievelingen van eten en drinken te voorzien. De enige voorwaarden is dat je 18 jaar of ouder bent.

Wat staat er tegenover?
Een hele gezellige bardienst natuurlijk en…. Als je een bardienst overneemt mag je hiervoor €25,- vragen. Neem je een bardienst over die tot sluit is en voor 2 telt, dan is dit 2x €25,-.

Jullie kunnen je opgeven via: [email protected]

Veel tennisplezier verder!
Milou Kuijer

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen