Waar vind ik informatie?

Website

 

Deze website bevat informatie over onze vereniging. Via de menubalk is openbare informatie beschikbaar, waaronder contactgegevens en informatie over het lidmaatschap. 

Op de home pagina vindt je het clubnieuws en de clubagenda, scroll hiervoor naar beneden op de home pagina. 

Als lid kun je inloggen op de website, via de knop [mijn club]. 
Als je bent ingelogd, kom je op de pagina 'Mijn De Gouwe Smash' en zie je een aantal tabbladen speciaal voor leden. Verder zie je dezelfde website, maar in de menubalk zijn extra keuzes beschikbaar met informatie.

 

KNLTB ClubApp

 

Leden kunnen de KNLTB ClubApp downloaden en installeren. De ClubApp toont o.a. het clubnieuws en de clubagenda. Dit is dezelfde informatie als op de website wordt getoond. Maar daarnaast kun je o.a. ook evenementen uit de clubagenda in je eigen agenda laten zetten, maatjes zoeken en naar de KNLTB competitie informatie. De functionaliteit om met de ClubApp een baan te reserveren via het afhangbord wordt niet door onze club gebruikt. 

Voor meer informatie over het gebruik van de ClubApp en het downloaden van de ClubApp verwijzen wij naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app 
of download de Clubapp via de playstore / appstore (zoek op 'KNLTB ClubApp').

Onderaan de pagina kun je een verkorte handleiding downloaden.

 

Inloggen op website en ClubApp

 

Leden kunnen inloggen met het KNLTB bondsnummer (staat op je ledenpas). Leden die geen KNLTB-lid zijn loggen in met het clublidnummer. 

De eerste keer kun je in het inlogscherm via de 'wachtwoord vergeten' functie een wachtwoord opvragen. Deze functie gebruik je ook als je het wachtwoord vergeten bent. Raadpleeg onderstaande handleiding 'wachtwoord vergeten' voor meer informatie.

Mocht het niet lukken stuur dan een mail naar [email protected].

 

Uploaden foto

 

Veel leden hebben gevonden hoe een profielfoto kan worden geüpload via de ClubApp of website. Wij begrijpen dat je in de ClubApp een leuke foto wilt hebben, maar deze foto wordt ook op je ledenpas afgedrukt en moet daarom aan bepaalde eisen voldoen om goedgekeurd te worden.
Een goede foto is een scan van een pasfoto of in ieder geval een duidelijke portretfoto, zonder donkere zonnebril.

Helaas kun je bij het uploaden nog niet zien of een foto aan de eisen voldoet. Wel kun je bij het uploaden via de website de foto bijsnijden, dit is via de ClubApp nog niet mogelijk.

Als de foto wordt goedgekeurd zie je de foto na goedkeuring in de ClubApp (en op het  ledengedeelte van de website). De nieuwe foto komt op je ledenpas als er weer nieuwe passen worden vervaardigd.  

Voor meer informatie, neem contact op met [email protected]

 

Webcam

 

Via de webcam kun je de toestand van een gedeelte van de banen bekijken. 

Webcam: KLIK HIER.
Inloggen met gebruikersnaam dgs, wachtwoord kijken.
Wil je snel beeld op je smartphone; dan in de Playstore de app for ICam of in de Applestore IPCviewer downloaden (beiden gratis). IP adres: 31.160.223.178, op poort 80. Zelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor beschreven.

 

Sleutel toegangshek en clubhuis

 
Deze informatie is alleen voor leden beschikbaar. Als je bent ingelogd kun je via 'Vereniging > Sleutel clubhuis en hek' de informatie raadplegen.  

Bardiensten

 
Deze informatie is alleen voor leden beschikbaar. Als je bent ingelogd kun je via 'Vereniging > Bardiensten' de informatie raadplegen.  

 

wachtwoord vergeten.pdf uitleg clubapp.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland