Waar vind ik informatie?

Website

Deze website bevat informatie over onze vereniging. Via de menubalk is openbare informatie beschikbaar, waaronder contactgegevens en informatie over het lidmaatschap. 

Op de home pagina vindt je het clubnieuws en de clubagenda, scroll hiervoor naar beneden op de home pagina. 

Als lid kun je inloggen op de website, via de knop [mijn club]. 
Als je bent ingelogd, zie je dezelfde website, maar in de menubalk zijn extra keuzes beschikbaar met informatie.

KNLTB ClubApp

Leden kunnen de KNLTB ClubApp downloaden en installeren. De ClubApp toont o.a. het clubnieuws en de clubagenda. Dit is dezelfde informatie als op de website wordt getoond. Als je de ClubApp gebruikt hoef je hiervoor dus niet de website te raadplegen. De ClubApp biedt daarnaast extra functionaliteit, zoals het opnemen van evenementen uit de clubagenda in je eigen agenda, maatjes zoeken, de KNLTB competitieteams en in de loop van 2018 de mogelijkheid om digitaal af te hangen.

Met de komst van deze ClubApp zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Voor meer informatie over het gebruik van de ClubApp en het downloaden van de ClubApp verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app 
Of download de Clubapp via de playstore / appstore (zoek op 'KNLTB ClubApp').

Onderaan de pagina kun je een handleiding downloaden.

Inloggen op website en ClubApp

Leden kunnen inloggen met het KNLTB bondsnummer (staat op je speelpasje) of met het clublidnummer. Hierover heb je een mail ontvangen met inloginformatie.

Mocht je het wachtwoord vergeten zijn dan kun je deze opnieuw opvragen via de 'wachtwoord vergeten' functie in het inlogscherm. Dit kan zowel via de website als de ClubApp. Deze functie gebruik je ook de eerste keer voor het aanmaken van een wachtwoord. Raadpleeg onderstaande handleiding 'wachtwoord vergeten' voor meer informatie.

Mocht het niet lukken stuur dan een mail naar [email protected].

Uploaden foto

Veel leden hebben gevonden hoe een profielfoto kan worden geüpload via de ClubApp. Wij begrijpen dat je in de ClubApp een leuke foto wilt hebben, maar deze foto wordt ook op je bondspas afgedrukt en moet daarom aan bepaalde eisen voldoen om goedgekeurd te worden. Helaas kun je bij het uploaden nog niet zien of een foto aan de eisen voldoet. 

Een goede foto is een scan van een pasfoto of in ieder geval een duidelijke portretfoto, zonder donkere zonnebril.

Als de foto wordt goedgekeurd zie je de foto na goedkeuring in de ClubApp (en op het  ledengedeelte van de website). Dit speeljaar (2018) komt de nieuwe foto niet op het pasje, want de pasjes zijn door de KNLTB al gedrukt en naar de ledenadministratie gestuurd.

Voor meer informatie, neem contact op met [email protected]

Webcam

Voor de webcam KLIK HIER. Inloggen met gebruikersnaam dgs, wachtwoord kijken.
Wil je snel beeld op je smartphone; dan in de Playstore de app for ICam of in de Applestore IPCviewer downloaden (beiden gratis). IP adres: 31.160.223.178, op poort 80. Zelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor beschreven.

Sleutel toegangshek en clubhuis

Deze informatie is alleen voor leden beschikbaar. Als je bent ingelogd kun je via 'Vereniging > Sleutel clubhuis en hek' de informatie raadplegen.

Bardiensten

Deze informatie is alleen voor leden beschikbaar. Als je bent ingelogd kun je via 'Vereniging > Bardiensten' de informatie raadplegen.

 

uitleg clubapp.pdf wachtwoord vergeten.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland