Huishoudelijke mededelingen KNLTB tennis- en padelcompetitie

Hierbij een aantal huishoudelijke mededelingen voor de KNLTB tennis- en padelteams:

  • In verband met het aantal thuisspelende team is er een baanschema gemaakt. Houd er rekening mee dat je de banen tussen de partijen door niet te lang/onnodig lang vrij laat liggen. Dit zorgt ervoor dat teams die later beginnen lang moeten wachten op hun 1e partijen.

  • Mocht er geen bardienst zijn, dan ruim je zelf al jullie spullen op (gebaksbordjes, borrel, glazen, flesjes etc.) en laat je ook de tafel waar je aan zit en langs de baan netjes achter.  Laat het niet staan voor een ander om het op te ruimen.

  • Ook al is er bardienst, zijn jullie zelf verantwoordelijk voor het afwassen en opruimen van je bordjes en keukenmateriaal (taart, borrel, etc.) en het netjes achterlaten van het park.

  • Voor de borrel kun je evt. zelf spullen meenemen, zolang deze niet worden verkocht op de vereniging. Uiteraard kun je ook gewoon een heerlijke championsplate bestellen!

  • Wij werken met digitale consumptiepasjes. Per team krijg je één pasje, waarmee je de consumpties in de kassa kunt zetten. Mocht de tegenstander een eigen bon willen, is dat mogelijk. Zij ontvangen dan een eigen pasje. Jij bent er als captain voor verantwoordelijk dat alle pasjes worden afgerekend en de pasjes bij de bardienst worden ingeleverd, voordat iedereen naar huis gaat. Meer informatie.