Lessen

Gedurende het seizoen kan elk lid van De Gouwe Smash les nemen bij een trainer waarmee het bestuur een overeenkomst heeft gesloten tot het beschikbaar stellen van banen. 

In principe worden de lessen telkens aan twee of meer leden tegelijk gegeven. Privé-lessen zijn in principe ook mogelijk, zolang dit niet leidt tot een te groot baanbeslag. De lessen kunnen zowel overdag als ‘s avonds worden gegeven. Zowel in het belang van de trainer als van de leden zullen de lessen zoveel mogelijk geconcentreerd worden.

Wij raden iedereen aan die begint met tennissen en padel om les te nemen. Een goede basistechniek is van groot belang voor een lang tennisl/padeleven en voorkomt blessures.

Tennisschool

MH-sports verzorgd alle lessen, competitietrainingen en conditietrainingen op tennis- en padelvereniging de Gouwe Smash. 

Klik op de volgende linkjes voor de inschrijfmogelijkheden voor:

De leraren van MH-sports zijn een hecht drietal fanatieke tennissers die naast vele uren tennisles geven ook zelf veel op de baan te vinden zijn. Wij verzorgen tennislessen voor zowel de beginnende als gevorderde tennissers alsmede specifieke conditietraining (HITT). Onze visie is dat wij willen bijdragen aan het leren en/of verbeteren van jullie tennisspel. Elke tennisser is anders en heeft een andere manier van benaderen nodig of houdt van een andere manier van benaderen. Dit betekent dat wij verschillende technieken en oefeningen gebruiken om u persoonlijke doel te behalen. Hierbij proberen wij naar de wensen en vragen van de tennissers te luisteren en samen een doel te formeren. Naast de specifieke conditietrainingen wordt er ook in de reguliere tennislessen voldoende aandacht besteed aan tactiek, techniek, mentale of conditionele onderdelen van de tennissport.

Start u zoon of dochter met tennislessen, dan laten wij ze graag kennismaken met Tenniskids. Dit is op een spelende manier kinderen verbeteren in de tenniseigenschappen, in het samenwerken en in de algemene coördinatie. Maar het gaat vooral om de kinderen PLEZIER te laten beleven met het spelletje tennis. Tijdens de tennislessen passen wij het bewust en onbewust leren toe, door kinderen oefeningen en spelvormen te geven waarin wij ze uitdagen om d.m.v techniek of tactiek hun doel te bereiken. Wilt u zoon of dochter kennis maken met tennis, dan is het altijd mogelijk om deel te nemen aan een gratis proefles.

Meer informatie over lessen, conditietrainingen en andere onderwerpen vind u verder op onze website: www.mh-sports.nl of bellen 06-13100451 ( Mike Hoffmans )