Lessen

Gedurende het seizoen kan elk lid van De Gouwe Smash les nemen bij een trainer waarmee het bestuur een overeenkomst heeft gesloten tot het beschikbaar stellen van banen. 

In principe worden de lessen telkens aan twee of meer leden tegelijk gegeven. Privé-lessen zijn in principe ook mogelijk, zolang dit niet leidt tot een te groot baanbeslag. De lessen kunnen zowel overdag als ‘s avonds worden gegeven. Zowel in het belang van de trainer als van de leden zullen de lessen zoveel mogelijk geconcentreerd worden.

Wij raden iedereen aan die begint met tennissen en padel om les te nemen. Een goede basistechniek is van groot belang voor een lang tennisl/padeleven en voorkomt blessures.

Nieuwe naam, nieuwe website. Dit jaar verzorgt Mike Hoffmans voor het 10de jaar de trainingen op Be Fair en de Gouwe Smash. Tijd voor een naamsverandering, logo verandering en vernieuwde website. Stilstaan is achteruit gaan. Dus net als jullie vorderingen op de baan hebben wij ook weer de volgende stappen genomen. Alles in het teken om het voor jullie als deelnemers allemaal nog makkelijker en overzichtelijker te maken.

Zomerseizoen

De inschrijvingen voor het zomerseizoen zijn geopend. Het tennisseizoen start maandag 28 maart en duurt tot minimaal eind september. Het padel seizoen zal doorlopen qua trainingsserie. Meld je snel aan om ook plek te hebben om deze zomer heerlijk te trainen. De aanvangstijden zijn aangepast voor meer duidelijkheid. De trainingstijd is aangepast van 50 minuten totaal, naar 60 minuten totaal inclusief inspelen.

Trainers nieuws
Dit seizoen staat met heel veel plezier en enthousiasme onze trainer Stefan Verrips niet meer parttime maar fulltime op de baan. Jullie hebben het geluk hem vaker te zien op en naast de baan maar dit geldt zeker ook andersom

Vragen? Mail of bel gerust

www.tennisenpadelschoolwaddinxveen.nl
mail [email protected]
telefoon 06-13100451 (Mike Hoffmans)

 

Informatie over specifieke trainingsacties ga naar: