Website

De verenigingswebsite is een zogenaamde responsive website. Dit betekent dat de inhoud van de website zich aanpast aan het apparaat waarop de website wordt getoond, zoals PC, laptop, tablet en smartphone.

Onze website bevat openbare informatie over onze vereniging voor belangstellenden, nieuwe leden, sponsoren etc. Daarnaast is een specifiek ledengedeelte beschikbaar. 

Openbare informatie

  • Informatie over onze vereniging, contactgegevens, sponsor informatie, lidmaatschap, tennislessen, evenementen etc. zijn raadpleegbaar via de diverse keuzes in de menubalk bovenaan.
  • Het clubnieuws en de clubagenda zijn op de homepagina te vinden, scroll hiervoor naar beneden.

Leden informatie

Na inloggen zijn in de menubalk extra keuzes beschikbaar o.a. in het onderdeel 'Evenementen' en 'Informatie voor leden'.

Als lid kun je inloggen op de website, via de knop [mijn club]. 

Als je bent ingelogd kun je via deze knop naar je persoonlijke pagina 'Mijn De Gouwe Smash' en zie je een aantal tabbladen speciaal voor leden:

  • Mijn agenda: wordt nog NIET gebruikt. In toekomst toont deze agenda de bardiensten.
  • Baan afhangen: wordt nog NIET gebruikt. Deze optie kan echter niet verborgen worden. Als je deze gebruikt lijkt het of je remote een baan kunt afhangen, maar er worden geen beschikbare banen getoond.
  • Ledenlijst: zoeken in ledenlijst.
  • Mijn profiel: aanpassen persoonlijke gegevens en foto. Ga naar 'Aanpassen persoonlijke gegevens' voor uitleg.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland