KNLTB Competitie informatie

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende KNLTB competities voor de seniorleden (vanaf 18 jaar). 

Onze vereniging neemt deel aan verschillende door de KNLTB georganiseerde competities, zoals de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie. De tenniscompetities worden op verschillende speeldagen gespeeld, zoals dinsdag overdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op dit moment nemen we deel aan de tennis voor- en najaarscompetitie. Vanaf het najaar van 2020 zal ook de KNLTB padelcompetitie aangeboden worden.

KNLTB competitie tennis

Wil je meer weten over de door de KNLTB georganiseerde tennis competities dan kun je informatie vinden op de website van de KNLTB.

Aan de competities kan worden deelgenomen door een aantal dames-, heren en gemengde teams. Aan de hand van de belangstelling van de leden, spelerskwaliteit en beschikbare baancapaciteit stelt de TC de teams samen. Deze teams bestaan uit minimaal vier personen en strijden tegen teams van andere verenigingen. De voorjaarscompetitie duurt van begin april tot begin juni en heeft zeven speeldagen (excl. inhaaldagen). De najaarscompetitie duurt van half september tot eind oktober en heeft zes of zeven speeldagen.

KNLTB competitie padel

Ook in 2021 worden er weer diverse padelcompetities georganiseerd! In april en mei staat de Triple double competitie gepland. In juni en juli wordt de Voorjaarscompetitie gespeeld. In het najaar is er nog najaarscompetitie. 
 
Wil je meer weten over de door de KNLTB georganiseerde padel competities dan kun je informatie vinden op de website van de KNLTB.
 
Inschrijven
 
De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2021 is zowel voor tennis als padel geopend. Ga naar de inschrijfpagina voor meer informatie: