KNLTB Competitie informatie

Onze vereniging neemt deel aan verschillende door de KNLTB georganiseerde competities, zoals de KNLTB voorjaars-, najaars- en wintercompetitie.

De competities worden op verschillende speeldagen gespeeld, zoals dinsdag overdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. 

Zodra er kan worden ingeschreven voor een KNLTB competitie zal dit kenbaar worden gemaakt via de gebruikelijke nieuwsberichten en is er een inschrijfpagina beschikbaar op de clubwebsite onder het kopje 'Competitie'. 
Zodra informatie bekend is over de indeling van één van de competities en tijdens de speelperiode is er een informatiepagina beschikbaar op de clubwebsite onder het kopje 'Competitie'.

Vragen KNLTB Tennis competities?

Heb je vragen over de KNLTB Tennis competitie, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca de Bruin
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

Vragen KNLTB Padel competities?

Heb je vragen over de KNLTB Padel competitie, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met de verenigingscompetitieleider Padel (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Jos Middelkoop

KNLTB competities
Wil je meer weten over de door de KNLTB georganiseerde padel competities dan kun je informatie vinden op de website van de KNLTB.