KNLTB Competitie informatie

In dit onderdeel op de website vindt je informatie over de verschillende KNLTB competities voor de seniorleden (vanaf 18 jaar). In het onderdeel 'Jeugd' is de informatie opgenomen voor de jeugd competitie.

Onze vereniging neemt deel aan verschillende door de KNLTB georganiseerde competities, zoals de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie. De competities worden op verschillende speeldagen gespeeld, zoals dinsdag overdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Aan alle competities kan worden deelgenomen door een aantal dames-, heren en gemengde teams. Aan de hand van de belangstelling van de leden, spelerskwaliteit en beschikbare baancapaciteit stelt de TC de teams samen. Deze teams bestaan uit minimaal vier personen en strijden tegen teams van andere verenigingen. De voorjaarscompetitie duurt van begin april tot begin juni en heeft zeven speeldagen (excl. inhaaldagen). De najaarscompetitie duurt van half september tot eind oktober en heeft zes of zeven speeldagen.

Raadpleeg de specifieke pagina's van het onderdeel 'Competitie' op deze website voor meer informatie over de speeldata en inschrijf mogelijkheden van de voorjaars- en najaarscompetitie.

Wil je meer weten over de door de KNLTB georganiseerde competities dan kun je informatie vinden op de website van de KNLTB.

Zodra er kan worden ingeschreven voor de KNLTB competitie zal dit kenbaar worden gemaakt via onze website, ClubApp en de nieuwsbrief.

Nieuwe MijnKNLTB omgeving

De KNLTB heeft m.i.v. dit speeljaar (2018) een nieuw systeem met website voor competities en toernooien in gebruik genomen: mijnknltb.toernooi.nl

De voordelen van de nieuwe MijnKNLTB omgeving:

  • Inschrijven voor rating toernooien;
  • Al je wedstrijden staan overzichtelijk bij elkaar;
  • Uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten.
  • Het inzien van indelingen en uitslagen en het invoeren van uitslagen van KNLTB competities.

Voor het gebruik van deze nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Meer informatie en vragen

Neem bij vragen contact op met één van de verenigingscompetitieleiders (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Marissa ten Berge
  • Kelly de Jong
  • Ellen Nijhof

Of mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland