Sponsors

Sponsorplan Tennis- en padelvereniging “ De Gouwe Smash “

De Gouwe Smash is een geweldig gezellige club met 5 tennisbanen met natuur ondergrond en 3 padelbanen. Het geheel is in eigen beheer.

Iedere vereniging is blij met sponsoren en het is onze sterke wens om de sponsoren blij te maken met onze leden. Er ontstaat een unieke mogelijkheid , tegen relatief geringe kosten, om met de leden een goede communicatie op te zetten.

Wij zetten uiteen welke mogelijkheden er zijn om Uw bedrijfsnaam via ons te kunnen communiceren en daarmee publiciteit te genereren.

Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van de naamsbekendheid, imagoverbetering of imagoverandering en omzetvergroting. Naast de publiciteit en naamsbekendheid zorgt de uitstraling van de sport voor een sympathiek, dynamisch en jong imago.

Het tennis- en padelpark is doorgaans dagelijks open van 09.00 uur tot 23.00 uur, in het weekend van 09.00 uur tot mogelijk sluitingstijd voor de horeca.

Door de inzet van de eigen leden is het park tot een sfeervol geheel uitgegroeid. Het clubgebouw heeft een prachtige bar waar je samen met sportvrienden of relaties onder het genot van een drankje of hapje uit eigen keuken prettig kunt verblijven. En als dat niet genoeg is, kan er in de Gouwe Lounge van 14.00 bij 2.00 meter verder sfeer worden opgebouwd. Voor alle leden zijn er diverse vaste toernooien en de jaarlijks terugkerende clubkampioenschappen.

Mogelijkheden van sponsoring

Dat kan uit eenmalige en/of meerjarige sponsoring. De eenmalige vorm komt voor bij evenementen zoals open en interne toernooien.

De meerjarige sponsoring, de term zegt het al, gaat bij ons om een periode van minimaal 4 jaren.

We hebben gekozen voor een uniforme kleurstelling. Windschermen worden in heldere blauw basis kleur geproduceerd met daarop een wit vlak of vlakken met daarop het logo van het bedrijf in full color. Een geweldig frisse uitstraling. Zie voorbeelden in onze fotogalerij.

Naast het belangrijke bestanddeel van de sponsoring zijn er nog andere mogelijkheden zoals: buiten asbakken - shirtreclame – tennisballen – een buitenklok.

Voor wensen of een geweldig idee, voor opgave van de kosten of voor het maken van een afspraak kunt U ons een mail sturen.

Bedrijfslidmaatschap (voor de kleine MKB/ZZP’er)

Vanaf komend jaar 2024 is het mogelijk om lid te worden van de Gouwe Smash middels een bijzonder lidmaatschap: het bedrijfslidmaatschap A.

Dit lidmaatschap is een combinatie van contributie incl. een klein deel sponsoring. De nota komt op naam van het bedrijf te staan en is inclusief één senior lidmaatschap.  

Bedrijfslidmaatschap Kosten per jaar
A € 310,00 (*) 

(*) Inclusief een senior lidmaatschap (€ 184,50 in 2024). Verandert mee met jaarlijkse ALV afspraken. Kosten zijn aftrekbaar voor bedrijf bij juiste vermelding 

Wil je hiervoor in aanmerking komen en daarmee de club ondersteunen dan kan je dit kenbaar maken via [email protected] en/of via [email protected]

Onze huidige sponsors: