Informatie trainingen

Vanaf nu kun je je inschrijven bij TEAM TP voor de tennis en/of padeltrainingen voor komend zomerseizoen 2024, startende vanaf 1 april.

Tennis & padelschool Waddinxveen is vanaf heden gefuseerd en wordt nu genoemd: TEAMTP.TEAM

Tennis & Padel is opgericht door clubtrainer Mike Hoffmans en Raimond van Eck. Beide zijn al jaren actief met hun eigen organisatie en besloten de krachten te bundelen en als TEAM verder te gaan op meerdere locaties.

AANPASSING APRIL 2024: de starttijden van de avond trainingen worden aangepast naar 19:00 uur / 19:50 uur / 20:40 uur / 21:30 uur. De trainingen duren 50 minuten. Het aantal trainingsminuten blijft voor u exact hetzelfde, maar de pauze van de trainer vervalt. Vanwege vaak onduidelijkheid over het inspelen ( 10 minuten ) en of de trainer dan wel of niet op de baan dient te staan heeft ons doen besluiten de tijden aan te passen. De 50 minuten op de baan wordt 50 minuten actief waarbij de trainer de baan niet zal verlaten. Tevens hoeven wij met deze starttijden minder mensen teleur te stellen dat er niet getraind kan worden omdat de avondtrainingen vol zitten.

Heb je wensen ten aanzien van partners en lestijden, schrijf je dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Inschrijven: schrijf je in via https://teamtp.nl/de-gouwe-smash-1

Al eerder deelgenomen aan de trainingen? Dan sta jij al in het systeem en kan jij je aanmelden via de volgende opties:

  • Aangeven bij jouw eigen trainer
  • Mike een bericht sturen: 06-13100451
  • Of door een mail te sturen naar [email protected]

Met sportieve groet
Mike Hoffmans
06-13100451
Team Tennis & Padel
www.teamtp.nl