Inschrijven KNLTB competitie padel

KNLTB Zomer competitie Padel 2024
Het is vanaf dit moment mogelijk om in te schrijven voor de KNLTB Zomer competitie Padel 2024! Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de zomer competitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Inschrijven is mogelijk op de volgende manieren:

  1. Als team.
  2. Als individu (wij kijken dan of er plaats is in een team om mee te spelen).
  3. Als reservespeler/invaller.

Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is?

Inschrijfmogelijkheden  

Je speelt per speeldag 4 dubbelpartijen (let op: bij de padelcompetitie kan je tegen een mix of heren team komen te spelen, de inschrijving is “genderneutraal” behalve wanneer je je met een team inschrijft voor de nieuwe damescompetitie. Hierbij ben je verzekerd van het spelen van wedstrijden tegen andere damesteams).

Er is ruimte voor 6 teams op vrijdag, 8 op zaterdag en 8 op zondag. Bij teveel inschrijvingen zal er geloot worden.

Speeldatums
De speeldatums voor de KNLTB Zomer competitie Padel zijn: 7/8/9, 14/15/16, 21/22/23, 28/29/30 juni én 5, 6 en 7 juli 2024.

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om competitie te gaan spelen? Schrijf je dan in via het wedstrijdformulier, te vinden op deze pagina. Inschrijven kan tot en met 21 april 2024.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met de verenigingscompetitieleider Padel (VCL) van de Gouwe Smash:
Jos Middelkoop (06-22699867) 

2024 KNLTB Zomercompetitie Padel inschrijfformulier.docx 2024 KNLTB Zomercompetitie Padel Voorwaarden inschrijving NIEUW.pdf