Inschrijven KNLTB Padel Competitie

Het is vanaf dit moment mogelijk om in te schrijven voor de KNLTB najaarscompetitie Padel 2022!

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de najaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Inschrijven is mogelijk op de volgende manieren:

  1. Als team
  2. Als individu (wij kijken dan of er plaats is in een team om mee te spelen)
  3. Als reservespeler/invaller

Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? 

Inschrijfmogelijkheden

Soort Leeftijd Dag Aanvang
Padel vrijdag 15+ Vrijdagavond Start 19.00 uur
Padel zaterdag alle leeftijden Zaterdag Start tussen 09.30 en 14.00 uur
Padel jeugd zondag t/m 17 Zondag Start tussen 09.30 en 14.00 uur
Padel zondag Alle leeftijden Zondag Start tussen 09.30 en 14.00 uur

Je speelt per speeldag 4 dubbelpartijen (let op: bij de padelcompetitie kan je tegen mix-, heren- of damesteams komen te spelen, de inschrijving is “genderneutraal”).

In 2022 worden alle competities (voorjaar, zomer, najaar en winter) eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelden. Dit betekent dat alle teams worden ingeschreven in de open klasse en de KNLTB vervolgens op basis van de inschrijvingen de nieuwe klassenindeling gaat bepalen. Hierdoor worden de niveauverschillen binnen de klassen kleiner en kunnen we in de toekomst om promotie/degradatie spelen.

Speeldata

De speeldata voor de KNLTB Competitie Padel zijn:

  • Vrijdag : 16, 23 en 30 september, 7 en 14 oktober
  • Zaterdag : 17 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober
  • Zondag : 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober

Let op, de speeldagen van de KNLTB najaarscompetitie Padel 2022 lopen gelijktijdig met de speeldagen van de tenniscompetitie. Hou hier rekening mee s.v.p. 

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om competitie te gaan spelen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier (te vinden als download op deze pagina).

Inschrijven kan tot en met 3 juni 2022.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Padel (VCL) van de Gouwe Smash:

Stefan Verrips en Jos Middelkoop

2022 KNLTB najaar competitie padel voorwaarden inschrijving.pdf 2022 KNLTB najaar competitie padel inschrijfformulier.docx