Extra richtlijnen bardienst i.v.m. Covid
- Desinfecteer de bar en alle terrastafels aan het begin én aan het eind van je bardienst (indien gewenst kun je natuurlijk vaker schoonmaken en desinfecteren).
- Controleer aan het begin en aan het eind van je dienst of alle terrastafels en stoelen in de gele vakken staan. Zet ze zo nodig goed (per vak één tafel en twee stoelen).
- Zorg dat er tijdens je bardienst geen andere mensen achter de bar en in de keuken lopen (voor je eigen veiligheid).
- Hou altijd 1,5 meter afstand.
- Vraag of de leden de vuile vaat op de afruimtafel willen zetten, zodat je het daar vandaan kan pakken en afwassen.
- Qua assortiment serveren we voorlopig nog geen verse broodjes (dit ivm voorraadbeheer). We serveren wel dranken (ook tapbier), verpakte producten (zoals chips en koek), tosti's en indien er vraag naar is kan de frituur ook aan voor snacks en friet.
- Als de regels overtreden worden dan mag je mensen daar op aanspreken. Het blijft ook echter de verantwoordelijkheid van de leden om zich aan de regels te houden.