Inschrijven KNLTB competitie tennis

KNLTB Najaarscompetitie Tennis 2024

De inschrijving voor de KNLTB Najaarscompetitie Tennis is geopend!

Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. Speel je liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? Mochten er teams zijn die aangeven dat ze op zoek zijn naar een speler, verwijzen wij hen graag naar je door!

Inschrijven kan t/m 10 juni 2024 door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar [email protected].

Alle dubbelpartijen worden gespeeld volgens het Verkort Spelen. Hierbij wordt de 3e set vervangen door een super-tiebreak t/m 10 punten (met 2 punten verschil). Dit geldt niet voor de single partijen.

Wijzigingen en belangrijke zaken:

  • Alle competities hebben 5 speeldagen i.p.v. 7 speeldagen.
  • De vrijdagavondcompetitie wordt niet (zoals in het voorjaar) om de week gespeeld, maar  ook 5 weken achter elkaar. Dit vanwege de beperkte periode waarin in het najaar gespeeld wordt.
  • Nieuw! Vanaf het najaar 2024 wordt er ook om promotie/degradatie gespeeld, net zoals in het voorjaar. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie 2025 een klasse hoger (indien deze er is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager in het najaar. Na de inschrijving gaat de KNLTB zoveel mogelijk op niveau indelen dit jaar. Wanneer er wordt geconstateerd dat de indeling beter kan op niveau en/of reisafstand kan de KNLTB indien nodig teams verplaatsen naar een andere klasse.
  • Houd er bij inschrijving rekening mee dat de KNLTB Najaarscompetitie 2024 Tennis gelijk loopt aan de speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie 2024 Padel.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca de Bruin
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

2024 najaar tennis inschrijfformulier.docx 2024 najaar tennis speeldata.docx 2024 najaar tennis voorwaarden inschrijving.docx