Inschrijven KNLTB competitie tennis

augustus 2023: Op dit moment is het niet mogelijk om in te schrijven voor de KNLTB tennis competitie. Zodra er weer kan worden ingeschreven zal de informatie op deze pagina worden aangepast.

De inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie tennis is weer geopend!

Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. Speel je liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? Mochten er teams zijn die aangeven dat ze op zoek zijn naar een speler, verwijzen wij hen graag naar je door! 

Inschrijven kan t/m 4 juni 2023 door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar [email protected]. Het inschrijfformulier staat als download op deze pagina.

Alle dubbelpartijen worden gespeeld volgens het Verkort Spelen. Hierbij wordt de 3e set vervangen door een super-tiebreak t/m 10 punten (met 2 punten verschil). Dit geldt niet voor de single partijen. 

Wijzigingen t.o.v. Voorjaarscompetitie 2023

  • Alle competities worden 5 dagen i.p.v. 7 dagen gespeeld.
  • De vrijdagavondcompetitie wordt niet (zoals in het voorjaar) om de week gespeeld, maar ook 5 weken achter elkaar.
  • Hou er bij inschrijving rekening mee dat de KNLTB Najaarscompetitie 2023 Tennis gelijk loopt aan de speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie 2023 Padel.  

Speeldata
De speeldata voor de najaarscompetitie 2023 vind je hier terug.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca de Bruin
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse