Inschrijven KNLTB Tennis Competitie

Terwijl de KNLTB Voorjaarscompetitie nog bezig is, is de voorbereiding voor de KNLTB Najaarscompetitie alweer in volle gang.

2022: een reguliere Najaarscompetitie
De afgelopen twee jaar is als gevolg van het coronavirus de Voorjaarscompetitie in het najaar gespeeld. Dit jaar wordt er weer een normale Najaarscompetitie gespeeld. Dat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld en de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten.

Je kunt je inschrijven met een team. Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Dan kun je je opgeven als invaller/reservespeler. Speel je liever vast in een team? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is? Mochten er teams zijn die aangeven dat ze op zoek zijn naar een speler, verwijzen wij hen graag naar je door! 

Je kunt je inschrijven (als team/ individueel/ of als reserve door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uiterlijk 3 juni 2022 te sturen naar [email protected]. Het inschrijfformulier staat als download op deze pagina.

Aanbod KNLTB Najaarscompetitie 2022

Speeldata
De KNLTB Najaarscompetitie telt voor alle dagen dit jaar maar 5 speeldagen i.p.v. 7 dagen. Let op: in het najaar zal de vrijdagavond niet om de week worden gespeeld, zoals in het voorjaar wel het geval is.

Houd er bij inschrijving rekening mee dat de KNLTB Najaarscompetitie 2022 Tennis gelijk loopt aan de speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie 2022 Padel. 

Competitievoorwaarden
Let op: Iedereen die zich inschrijft confirmeert zich aan het competitievoorwaarden. De competitievoorwaarden staan als download op deze pagina.  

Vragen?

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca Pleus
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

2022 KNLTB najaar competitie tennis voorwaarden inschrijving.pdf 2022 KNLTB najaar competitie tennis inschrijfformulier.docx