Junior alles-in-één pakket

Zoveel jeugleden, zoveel verschillende kosten ....

Voor juniorleden werken wij met een Alles-in-1-Pakket. Het voordeel hiervan is dat u niet voor verrassingen komt te staan en precies weet wat wij u kind zullen bieden. Deze manier is eigenlijk al gebruikelijk bij andere sporten, zoals hockey en voetbal en zal nu ook steeds meer bij tennisverenigingen doorgevoerd worden.

Wat zit er in het alles-in-1-pakket:

  • Contributie 1 seizoen
  • Tennislessen 20 weken (zomerperiode: eind maart t/m eind september)
  • Competitie
  • Tenniskidsmiddagen op vrijdagmiddag (voor basisscholieren, incl. drinken en snack)
  • Tenniskidsmiddag op een willekeurige middag (voor middelbare scholieren), bij voldoende animo
  • Gebruik maken van de padelbanen (junior-leden kunnen tot 19.00 uur op de banen. De juniorleden vanaf 12 jaar mogen ook ’s avonds spelen, indien per juniorlid samen met minimaal één seniorlid is afgehangen (zie ook baanreglement).)

U kunt kiezen of u de factuur in één keer betaalt of in 6, 4 of 2 termijnen. Voor iedere extra termijn wordt € 1,21 in rekening gebracht. Raadpleeg het onderdeel contributie op de lidmaatschapspagina voor de bedragen. 

De jeugd vanaf 17 jaar zal niet gebruik hoeven te maken van het pakket, daarvoor krijgt u een factuur met de contributie zoals deze voor het nieuwe jaar is vastgesteld. Uiteraard kunnen zij zich ook inschrijven voor lessen en/of competitie, welke apart doorberekend zullen worden.

Verder is er de mogelijkheid voor de “gevorderden” onder de middelbare scholieren die nog geen seniorlid zijn om mee te doen met senioractiviteiten, bijvoorbeeld de dubbelcompetitie op dinsdag en donderdag.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen bij de jeugdcommissie ([email protected]) of bij ons bestuur.