Junior alles-in-één pakket

Zoveel jeugleden, zoveel verschillende kosten ....

Dit seizoen zal de contributie voor de jeugdleden veranderen. Wij gaan namelijk alles verzamelen in een Alles-in-1-Pakket. Het voordeel hiervan is dat u niet voor verrassingen komt te staan en precies weet wat wij u kind zullen bieden. Deze manier is eigenlijk al gebruikelijk bij andere sporten, zoals hockey en voetbal en zal nu ook steeds meer bij tennisverenigingen doorgevoerd worden.

Hieronder ziet u hoe zo’n pakket eruit zal komen te zien:

Jeugd vanaf 7 jaar t/m 16 jaar

  • Contributie 1 seizoen
  • Lessen 20 weken (zomerperiode: eind maart t/m eind september)
  • Competitie
  • Tenniskidsmiddagen op vrijdagmiddag (voor basisscholieren, incl. drinken en snack)
  • Tenniskidsmiddag op een willekeurige middag (voor middelbare scholieren), bij voldoende animo.
  • T-shirt

Half februari zult u een verzoek per mail krijgen waarin u gevraagd wordt of u een factuur voor 6 termijnen à € 39,00 wilt ontvangen. U krijgt dan het IDEAL-betalingsverzoek daarna per mail. U kunt er ook voor kiezen om het totaalbedrag à € 230,00 in 1x te betalen.

Voor kinderen tot 7 jaar wordt geen contributie geheven. Mochten zij lessen bij Mike Hoffmans willen volgen, dan krijgt u daar een aparte factuur van Mike voor.

De jeugd vanaf 17 jaar zal niet gebruik hoeven te maken van het pakket, daarvoor krijgt u een factuur met de contributie zoals deze voor het nieuwe jaar is vastgesteld. Uiteraard kunnen zij zich ook inschrijven voor lessen en/of competitie, welke apart doorberekend zullen worden.

Verder is er de mogelijkheid voor de “gevorderden” onder de middelbare scholieren die nog geen seniorlid zijn om mee te doen met senioractiviteiten, bijvoorbeeld de dubbelcompetitie op dinsdag en donderdag.


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen bij de jeugdcommissie ([email protected]) of bij ons bestuur.


Namens de jeugdcommissie,
Karin van der Horst

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 613 393

Address

Kanaaldijk 9
2741 PA Waddinxveen
Nederland