KNLTB competitie padel

Voorjaarscompetitie 2024 Padel

Speeldata

Teams
De teamindeling vindt je als bijlage op deze pagina.

Invallers
Heb je een invaller nodig? De invallerslijst vind je terug als bijlage op deze pagina. Benader eerst de spelers op de invallerslijst en vervolgens overige leden van de vereniging.   Er zijn voorwaarden voor het invallen in een ander team. Neem eerst contact op met de VCL voordat je een invaller nodig hebt. Geef je invaller z.s.m. door aan de VCL, zodat zij kunnen controleren of de invaller mee mag spelen volgens de regels van de KNLTB. Stuur een mail naar [email protected] met de speeldatum en naam van de invaller. 

Uitslagen en uitslagengedelegeerden
Bij thuiswedstrijden moeten de standen door de thuisspelende teams ingevoerd worden via de ClubApp of MijnKNLTB.toernooi.nl. Meer informatie over invoeren standen: https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/uitslagen-invoeren/

Voor elk team zijn (minimaal) 2 spelers aangewezen om de standen in te voeren. Het overzicht van deze spelers is als bijlage op deze pagina opgenomen. Je dient de uitslagen in te voeren voordat de tegenstander het park heeft verlaten.

Speel je uit? Controleer dan de ingevoerde uitslag voor terugkeer naar Waddinxveen. 

Competitiereglement en straffen en boetes bij het niet navolgen van het reglement
De KNLTB is bevoegd om bij overtreding van het Competitie Reglement - gevraagd of ongevraagd - één of meerdere straffen en/of boetes op te leggen. Zoals aangegeven bij inschrijving, zullen boetes worden doorgestuurd naar het betreffende team. Zie de bijlage 'Straffen en boetes die de KNLTB kan opleggen' op deze pagina. Deze informatie is ook terug te vinden in het Competitie Regelement 2024.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met de verenigingscompetitieleider Padel (VCL) van de Gouwe Smash:
Jos Middelkoop

Downloads
Een aantal downloads zijn beschikbaar als je inlogt met je DGS inlogcode en password.
Lukt het niet om via je smartphone de bijlagen te downloaden? Het doorklikken via de ClubApp naar de website geeft op sommige smartphones problemen met downloaden van bestanden. Probeer het dan door een internet browser te starten op je smartphone en ga naar onze website, dan lukt het vaak wel. Of probeer het via een laptop/PC.

2024 knltb-competitiereglement-padel.pdf