KNLTB Voorjaarscompetitie 2023 - Tennis

Speeldata
Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2023.

Teams
De teamindeling vindt je als bijlage op deze pagina.

Invallers
Heb je een invaller nodig? De invallerslijst vind je terug als bijlage op deze pagina. Benader eerst de spelers op de invallerslijst en vervolgens overige leden van de vereniging. Geef je invaller z.s.m. door aan de VCL, zodat zij kunnen controleren of de invaller mee mag spelen volgens de regels van de KNLTB. Stuur een mail naar [email protected] met de speeldatum en naam van de invaller.

Bijzonderheden

  • Invalregeling: In sommige gevallen is het mogelijk om in twee verschillende teams in te vallen op één speeldag. Dit hangt o.a. af van de variabele speeltijden van de desbetreffende teams en er moet rekening gehouden worden met de overige invalregels. Check dit altijd even bij de VCL, om problemen en boetes van de KNLTB te voorkomen.
  • Vrijdagavond competitie: ‘om de week spelen’. Zie toelichting hieronder

Vrijdagavondcompetitie: 'om de week spelen'
De dames/heren teams en de gemengde teams spelen om de week op vrijdagavond (zie de speeldata).

Wat houdt om de week spelen precies in?

  • Alle teams spelen om de week competitie: de heren- & damesteams starten gelijk met de reguliere competitie (7 april). De gemengde teams starten een week eerder (31 maart);
  • Ieder team heeft totaal 5 speeldagen;
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set. 

Uitslagen en uitslagengedelegeerden
Bij thuiswedstrijden moeten de standen door de thuisspelende teams ingevoerd worden via de ClubApp of MijnKNLTB.toernooi.nl. Meer informatie over invoeren standen: zie de KNLTB informatie.

Voor elk team zijn (minimaal) 2 spelers aangewezen om de standen in te voeren. Het overzicht van deze spelers is per mail verzonden naar de captain en is ook als bijlage op deze pagina opgenomen. Je dient de uitslagen in te voeren voordat de tegenstander het park heeft verlaten. Speel je uit? Controleer dan de ingevoerde uitslag voor terugkeer naar Waddinxveen.

Competitiereglement en straffen en boetes bij het niet navolgen van het reglement
De KNLTB is bevoegd om bij overtreding van het Competitie Reglement - gevraagd of ongevraagd - één of meerdere straffen en/of boetes op te leggen. Zoals aangegeven bij inschrijving, zullen boetes worden doorgestuurd naar het betreffende team. Zie de bijlage 'Straffen en boetes die de KNLTB kan opleggen' op deze pagina. Deze informatie is ook terug te vinden in het Competitie Regelement 2023. 

Bijlagen downloaden
Lukt het niet om via je smartphone de bijlagen te downloaden? Het doorklikken via de ClubApp naar de website geeft op sommige smartphones problemen met downloaden van bestanden. Probeer het dan door een internet browser te starten op je smartphone en ga naar onze website, dan lukt het vaak wel. Of probeer het via een laptop/PC en ga naar onze website.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca de Bruin
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

2023 Invallerslijst tennis.pdf 2023 Mogelijke KNLTB straffen en boetes.pdf 2023 Teamindeling tennis.pdf 2023 Teamoverzicht en linkjes.xlsx 2023 Uitslaggedelegeerden tennis.pdf