KNLTB competitie tennis

Tennis- Voorjaarscompetitie 2024
We hebben begin dit jaar 18 seniorenteams ingeschreven bij de KNLTB voor de
voorjaarscompetitie tennis. Inmiddels is de klassenindeling aan ons bekend gemaakt. Alle
promotieaanvragen zijn goedgekeurd.
 
Begin april zal de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 starten. Alle informatie over de competitie zoals de teamindeling, speeldata en invallerlijst, kun je vinden in de download op deze pagina.

Indeling 
De poule-indeling en speelschema’s zal de eerste helft van maart door de KNLTB bekend worden gemaakt. Zodra deze informatie bij ons bekend is zullen we de captains hiervan op de hoogte brengen.
 
Invallerlijst 
Mocht je een invaller nodig hebben, benader eerst de spelers op de invallerlijst. Raadpleeg de download op deze pagina. 

Ballen ophalen en betaling 
De datum waarop de ballen kunnen worden opgehaald is tijdens het openingstoernooi van  de Gouwe Smash op tweede paasdag, maandag 1 april. Het exacte tijdstip volgt nog, de  captains worden door ons hierover geïnformeerd. Ook voor de kosten van de ballen en  deelname aan de competitie zal weer een betaalverzoek, door de penningmeester per Whatsapp, aan de captains worden gestuurd.
  
Vragen?
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via de mail met [email protected]

  • Bianca de Bruin
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

Downloads
Om deze te kunnen zien en openen moet je inloggen met je DGS inlogcode en password.
Lukt het niet om via je smartphone de bijlagen te downloaden? Het doorklikken via de ClubApp naar de website geeft op sommige smartphones problemen met downloaden van bestanden. Probeer het dan door een internet browser te starten op je smartphone en ga naar onze website, dan lukt het vaak wel. Of probeer het via een laptop/PC.