KNLTB competitie tennis

Speeldata
Klik hier voor de speeldata van de Najaarscompetitie 2023.  Er zijn 5 speeldagen en 2 inhaaldagen. 

Teams
De teamindeling vind je terug als bijlage op deze pagina.

Invallers
Heb je een invaller nodig? De invallerslijst vind je terug als bijlage op deze pagina. Benader als eerste de spelers op de invallerslijst, vervolgens de spelers die meer willen spelen van de invallerslijst en tot slot overige leden van de vereniging. Geef je invaller z.s.m. door aan de VCL, zodat zij kunnen controleren of de invaller mee mag spelen volgens de invalregels van de KNLTB. Stuur een mail naar [email protected] met de datum en invaller. De VCL ers zullen daarna aangeven of de speler gerechtigd is om in te vallen. 

Wijzigingen t.o.v. vorig jaar
De competitie heeft op zaterdag en zondag nu ook 5 speeldagen en 2 inhaaldagen. Op vrijdag was dit al zo.

Bijzonderheden

  • Invalregeling: In sommige gevallen is het mogelijk om in twee verschillende teams in te vallen op één speeldag. Dit hangt o.a. af van de variabele speeltijden van de desbetreffende teams en er moet rekening gehouden worden met de overige invalregels. Check dit altijd even bij de VCL, om problemen te voorkomen.
  • De variabele aanvangstijden voor de tenniscompetitie op zaterdag en zondag zijn verruimd. De eerste partij van de speeldag dient aan te vangen tussen 08H30 en 16H30. De avondcompetitie op vrijdag start vanaf 19H00: dit is niet gewijzigd.

Uitslagen en uitslagengedelegeerden
Bij thuiswedstrijden moeten de standen door de thuisspelende teams ingevoerd worden via de ClubApp.  Meer informatie over invoeren standen: zie de KNLTB informatie. Voor elk team zijn (minimaal) 2 spelers aangewezen om de standen in te voeren. Het overzicht van deze spelers vind je terug in de bijlagen onderaan deze pagina, Uitslagengedelegeerden tennis 2023. Vraag de VCL ers als je nog een teamspeler wilt toevoegen aan deze lijst.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met één van de verenigingscompetitieleiders Tennis (VCL) van de Gouwe Smash:

  • Bianca de Bruin
  • Ellen Nijhof
  • Marissa ten Berge
  • Maxime Pieterse

Bijlagen downloaden:
Lukt het niet om via je smartphone de bijlagen te downloaden? Het doorklikken via de ClubApp naar de website geeft op sommige smartphones problemen met downloaden van bestanden. Probeer het dan door een internet browser te starten op je smartphone en ga naar onze website, dan lukt het vaak wel. Of probeer het via een laptop/PC en ga naar onze website.

2023 najaar tennis - reservelijst.pdf 2023 najaar tennis - teams en indeling.pdf 2023 najaar tennis - Uitslagengedelegeerden.pdf