Laddercompetitie Padel

De padelladder 2021/2022 is afgelopen. Marissa en Fabian zijn na een gestage opmars het afgelopen jaar niet meer van de bovenste plek afgeslagen. Zij zijn daarmee de eerste winnaars van deze nieuwe competitie van onze club. Gefeliciteerd!
Hiermee vervallen tevens alle inschrijvingen en kan er niet meer gespeeld worden binnen deze ladder.

Maar niet getreurd, we hebben direct de padelladder 2022/2023 opgestart, die tot 31 maart 2023 zal doorlopen.

Wil je (opnieuw) meedoen en andere teams uitdagen met als doel vooral leuke partijen te spelen en als uitdaging om net als Marissa en Fabian aan het einde van het seizoen bovenaan te eindigen? Schrijf je dan nu gelijk in.

Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau en leeftijd. Win je een wedstrijd, dan stijg je een trede op de ladder. Verlies je, dan ga je een trede omlaag. Degenen die aan het eind van het jaar bovenaan de ladder staan, zijn de winnaars. Een uitdagende manier dus om bijvoorbeeld je speltechniek te verbeteren of om wedstrijdervaring op te doen.

Schrijf je vandaag nog in met een partner. Ga hiervoor naar de KNLTB ClubApp en klik op Laddercompetitie. Je moet je ook via de app inschrijven als je al eerder meedeed. Dat mag met dezelfde partner of met een willekeurig ander ‘slachtoffer’. Dubbel of mix, het kan allemaal. Hoe het uitdagen in zijn werk gaat, vind je ook in de app.

De inschrijfkosten bedragen eenmalig 5 euro.

Waar vind ik de ladder? 

  • ClubApp: kies Wedstrijden, Laddercompetitie
    of
  • Website: ga naar 'Mijn Club' en kies Laddercompetities

Vragen?

Stuur een mail naar [email protected]
Frank Stouthart