Padel bij De Gouwe Smash

Padel is de snelstgroeiende sport van Nederland. In Spanje en andere Zuid Europese landen behoort de sport al jaren tot de grootste sporten van het land. De opmars naar Noord-Europa is nu in volle gang. En dat is niet gek, want padel is een sport voor alle leeftijden, laagdrempelig, snel aan te leren en heeft een sociaal aspect: een mooie aanvulling voor tennisverenigingen.
Ga voor meer informatie over padel, spelregels e.d. naar Wat is padel? 

Padel bij de Gouwe Smash

We beschikken over drie hoogwaardige padelbanen. 

Gebruik maken van de padelbanen

Bij de Gouwe Smash hebben wij saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Wij maken dan ook geen onderscheid tussen tennis- en padelleden. Iedere 'Gouwe smasher' is lid van tennis- en padelvereniging de Gouwe Smash en mag derhalve gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen. Het is niet mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten voor één van beide sporten. 

Het is niet mogelijk voor externen om de banen af te huren, omdat wij de banen graag altijd beschikbaar willen houden voor onze eigen leden. 

Lid worden 

Ga naar lidmaatschap voor meer informatie. 

Afhangen & materialen

Je kunt de padelbanen op dezelfde manier afhangen als de tennisbanen; hierbij maak je gebruik van de KNLTB ClubApp of van het digitale afhangbord in het clubhuis.

Ook hebben we een paar padelrackets beschikbaar, die je de eerste paar keer kunt lenen, voordat je besluit om zelf een racket aan te schaffen. Deze rackets hangen in het clubhuis. We vragen iedereen uiteraard om hier voorzichtig mee om te gaan, zodat alle leden er plezier van kunnen hebben!

Graag zelf een padelracket aanschaffen? Dan ben je aan het juiste adres bij onze tennis- en padelleraar Mike Hoffmans. Voor meer informatie over de aanschaf van een padel racket, het testen van een racket of ander materiaal, neem contact op met Mike (zie pagina 'Lessen' voor contactinformatie)

Toss

Gedurende het jaar wordt op verschillende momenten Padel Toss georganiseerd. Je kunt vrijblijvend kennis komen maken met padel en leuke wedstrijden spelen tegen leden op je eigen niveau.
Klik hier voor meer informatie. 

Een introducee meenemen

Geïnteresseerden, die nog geen lid zijn van de Gouwe Smash, kunnen geïntroduceerd worden door een lid van de Gouwe Smash. Je kunt dan samen of met een groepje komen padellen, en zo kennismaken met de vereniging en de sport. 

De richtlijnen omtrent het meenemen van een introducee kun je terugvinden op de introducé pagina.

Het is niet mogelijk om te komen padellen, zonder dat je vergezeld wordt door een lid van de Gouwe Smash.

Les volgen

Je bent nooit te oud om te leren...

Padel is een sport, die veel op tennis lijkt. Toch vraagt het een iets andere techniek en tactiek. Om de fijne kneepjes van de sport onder de knie te krijgen, kun je padel lessen volgen bij onze trainer. Meer informatie ...

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de sport padel, over de Gouwe Smash, wil je liever een losse afspraak maken om te komen kennismaken, of heb je andere vragen, tips en ideeën voor ons? 

Neem bij vragen contact op met onze padelcommissie.